@spactatus možno preto, že si asi Apple produkt nevlastnila a taktiež každý má iný v kus @3 k tomuto sa vyjadrovať je asi strata času, keď si niekto čo vymyslel hovno uťahuje z iphonu
podľa parametrov jednoznačke LG (tu je strašne prekne popísané ktoré má v čom výhodu » versus.com/en/htc-desire-5... )..ale ja by som bral HTC lebo som ho veľmi chcel lebo už z toho ako vyzerá (v modrej verzií) som nemohol spávať
Ja som hlasoval za htc preto že som ho dral každý deň Htc desire hd ale nemám nič proti lg teraz mám sgs4 ale na tvojom mieste si našetri radšej na vlajkovú loď a der ju dokedy sa nezhasne a máš svätý pokoj
toť môj skromný názor
@rumovapralinkac Nie, ide uplne bez problemov, neseka, reaguje rychlo, baterka vydrzi pokial chodim na internet 2 dni, ak len take bezne pouzivanie, hudba atd. tak aj 3, 3 a pol v pohode Len na nom straasne vidno odtlacky, ale to je nic, kupila by som ho opat, keby som sa rozhodovala este raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@3 k tomuto sa vyjadrovať je asi strata času, keď si niekto čo vymyslel hovno uťahuje z iphonu
toť môj skromný názor