supernatural keď som sama doma (toto je kokotský barák kde vkuse vychádzajú kadejaké zvuky, všetko sa kazí, ludia sa hádžu o zem čiže často aj kde čo spadne... a do toho keď v paranoidnej nálade pustím práve časť s bloody mary a všade odraz v zrkadlach, v dverách... instantne som mesoxky srala včera... a že radšej si pustím DW, to je mierumilovnejšie... bad luck... 4 séria - Midnight )
ja neviem a všetky tie horory... sú oničom... neviem.... väčší hororvý účinok má na mňa priemerná Kingovka ako dáky z filmov...a 3.15 zomrieš som videla... ako nič moc... ale po tom ako som to videla som išla aj s kamarátkou o jedenástej večer cez cigánsku časť mesta a hentá pritom hovorila historky z duchmi ako jej dedka privalilo v lese vtedy som bola viac zdesena ako pri filme
Videla som len Sirotu, a toho som sa bála , lebo som potom z kina musela ist kusok cesty sama domov a uplne blbosti sa mi zdali tak som volala tatkovi nech po ma dojde.
A Sinister je ževraj tiež dobrý, mi raz niekto povedal.
Ja som naposledy pozerala "Mama" a to sa mi celkom páčlo, ale nebála som sa veľmi.
nenavistnudila ... 3:15 trebapochopiť v určitomsmere a potom ten film už až taký strašidelný nieje .. sinister mal super nápady čo sa týka niektorých scén .. kruh japonský tak to sa kus bojímeaj ked ten asi nemyslíš... a sirota je super ale nie strašidelná ...
Jedine, co som z vymenovanych videl, je Kruh, a ten ma sklamal na plnej ciare. Rovnako ako aj ostatne "legendarne horory", ako napriklad Oko, Exorcista atd atd... Pre mna TOP1 je The fourth kind a hned za nim sa drzi Paranormal activity.
@barky v tom filme mam pocit, ze dostali vsetci analrape. ved tam ako ich vypocuvala v tej jej "ambulancii" tam original vsetci vyzerali, ze este nieco do anusu aj zavedene maju stale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja neviem a všetky tie horory... sú oničom... neviem.... väčší hororvý účinok má na mňa priemerná Kingovka ako dáky z filmov...a 3.15 zomrieš som videla... ako nič moc... ale po tom ako som to videla som išla aj s kamarátkou o jedenástej večer cez cigánsku časť mesta a hentá pritom hovorila historky z duchmi ako jej dedka privalilo v lese vtedy som bola viac zdesena ako pri filme
A Sinister je ževraj tiež dobrý, mi raz niekto povedal.
Ja som naposledy pozerala "Mama" a to sa mi celkom páčlo, ale nebála som sa veľmi.
vhráva to opät Exorcista
ved na tom filme bola strasidelny len ten hnusny ksicht tej prepatej zenskej co to vlastne "rozpravala"
a paranormal activity ? O_o u serious ?
jj ten NII čo tam vypočuval tú akože real psychiatričku ten im dal rape
inak viac sa mi páčia staršie veci i keď tí druhí!
REC