@gukol díky, HP som brala len ako krajnú možnosť, s jedným som už mala zlé skúsenosti. Aj ja som počula, že Lenovo sú teraz riadne kvalitné, na praxi som jeden mala a bez problémov
@gukol Prečo HP nie? Podľa mňa by jej vyhovovalo najviac to HPčko.. Podľa mňa by jej na tamto používanie pohode postačovala integrovaná grafická karta + má tam najlepší procesor - i5ku + výdrž batérie 8,5 hod je myslím si že pekné číslo...
@where Lebo som pár rokov dozadu mala HP a rýchlo sa mi pokazil... a taktiež som často počúvala, že sa toto stávalo s HP-čkami.. ale tak.. nechcem to súdiť, zlepšili sa, no strach tam je..
@gukol No pošli... Ak nebude na 1. mieste Acer tak určite nieje objektívny.
Ak nejde o Acer tak sa netreba dívať na značku.. Takmer všetko je už čínsky šrot
a na ake hry? lebo intagrovana graficka asi nic moc
ja sa do nich nevyznam, tak som si proste na alze dala vyhladavat herne a uz som sa posuvala podla parametrov. ale pozeram si tamto tvoje lenovo a citam "intel hd graphics", tak len krutim hlavou
ten HP by som v tvojom prípade určil, tiež mám HP, na Photoshop je dobré mať nejaké tie GHz, ale je dobré mať veľa gb ramiek... mne pri 6 gb ramke skáče photoshop občas
@gukol zlatíčko u mňa je na Photoshope max 3,2 gb ramky a okolo 2,7gb virtualnej ramky
A seká to pri ukladaní, a pri ťažších 3D veciach
inak zvyknem Renderovať video a ešte pracovať vo Photoshope a ide pekne, bez sekaní,
ale je pravda, že niekde lagne aj počas bežnej činnosti vo Photoshope
@thegoodlucy jj, poznám to odpredu odzadu nie je novšia bohužiaľ a pochybujem že bude, teraz robia podľa world of darkness mmo rpg, už niekoľko rokov... tak možno snáď jedného dňa z toho dačo bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Z osobných a okolitých skúseností by som HP neodporúčil ani nepriateľovi.
@thegoodlucy a skús na alze pokukať nejaký iný cenovo tebe dostupný.
Ak nejde o Acer tak sa netreba dívať na značku.. Takmer všetko je už čínsky šrot
"Z osobných a okolitých skúseností"
"Ak nebude na 1. mieste Acer tak určite nieje objektívny"
retards everywhere
moc na hranie tie booky niesú, teda skoro vobec, ale tak záleží od toho, čo konkrétne by si chcela hrať..
@where -
ja sa do nich nevyznam, tak som si proste na alze dala vyhladavat herne a uz som sa posuvala podla parametrov. ale pozeram si tamto tvoje lenovo a citam "intel hd graphics", tak len krutim hlavou
A seká to pri ukladaní, a pri ťažších 3D veciach
inak zvyknem Renderovať video a ešte pracovať vo Photoshope a ide pekne, bez sekaní,
ale je pravda, že niekde lagne aj počas bežnej činnosti vo Photoshope