@Sob3k
Netreba mi nic narocne a ani na hry, cize bezna praca s pocitacom, zakladne programy, internet, filmy, skor vacsiu pamat, rychlost a dobre rozlisenie, mne notebooky viac ako tri roky nevydrzia takze netreba mi nic financne narocnejsie kedze aj jeho vyuzitie je take ako je, uz som mala aj ine znacky asus acer, s mensou uhloprieckou aj vacsou a preto teraz skusam este mnou nepoznanu znacku a vacsiu obrazovku z praktickeho hladiska
Alebo poznas nejaky iny lepsi vyhodnejsi ktory by mi ulahodil?
@1
nevidela by som to tak tragicky, keď si človek kupuje noťas za 300 eur tak ho má proste na rok či deva a potom si kúpi rovnaký črep... a ten rok či dva ten nb vydrží určite
@orchidejka27 Ten ProBook je kvalitnejší, čo sa týka spracovania .. Ale zas má slabší HW
Ten HP 250 je črep, ktorý sa po 2 rokoch začne kaziť, ale má zas výkonnejší HW
Za 300-400 € jedine repas ...
Napríklad špičkový Dell Latidude E6430 so veľmi kvalitným spracovaním a pomerne výkonným HW. (Intel Core i7 3520M + 4GB RAM)
Je to 3-4 ročný použitý book, ale so 2 ročnou zárukou !!!! Takže sa nemáš čoho báť.
Tento notebook stál vyše 1200€, keď bol nový.
Vyjde ťa na 380€.
Ale myslím, že by ti postačil aj lacnejší model s i5 Ivy Bridge.
Časom doň môžeš kúpiť SSD.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@adka25
Netreba mi nic narocne a ani na hry, cize bezna praca s pocitacom, zakladne programy, internet, filmy, skor vacsiu pamat, rychlost a dobre rozlisenie, mne notebooky viac ako tri roky nevydrzia takze netreba mi nic financne narocnejsie kedze aj jeho vyuzitie je take ako je, uz som mala aj ine znacky asus acer, s mensou uhloprieckou aj vacsou a preto teraz skusam este mnou nepoznanu znacku a vacsiu obrazovku z praktickeho hladiska
Alebo poznas nejaky iny lepsi vyhodnejsi ktory by mi ulahodil?
nevidela by som to tak tragicky, keď si človek kupuje noťas za 300 eur tak ho má proste na rok či deva a potom si kúpi rovnaký črep... a ten rok či dva ten nb vydrží určite
Ten HP 250 je črep, ktorý sa po 2 rokoch začne kaziť, ale má zas výkonnejší HW
Za 300-400 € jedine repas ...
Napríklad špičkový Dell Latidude E6430 so veľmi kvalitným spracovaním a pomerne výkonným HW. (Intel Core i7 3520M + 4GB RAM)
Je to 3-4 ročný použitý book, ale so 2 ročnou zárukou !!!! Takže sa nemáš čoho báť.
Tento notebook stál vyše 1200€, keď bol nový.
Vyjde ťa na 380€.
Ale myslím, že by ti postačil aj lacnejší model s i5 Ivy Bridge.
Časom doň môžeš kúpiť SSD.