ktorý z týchto telefónov je podľa Vás najlepší a prečo? Na Vianoce si chcem vybrat jeden z týchto a aj moja mama jeden z týchto troch zvažuje lebo, že chce smartphone s Androidom, ale nepotrebuje zase nieco ako HTC alebo iPhone, len takéto obycajnejšie a tieto sa jej pácia A ešte sa chcem opýtat ci máte niekto skúsenosti z Orange brandovými telefonmi, (napríklad aj práve s týmto Stockholm alebo San Francisco), páci sa mi, že sú take originálnejšie a nemá ich každý, doteraz som mala Blackberry tak ci sa to tomu aspon trochu vyrovná
@0mega1 ja mam vzdy 2 mobily lebo mam 2 pausaly a na ten hlavny pouzivam blackberry, takze na druhy mi staci nejaky obycajnejsi ako je tento sice HTC sa mi dost paci
@stahli na ten som zabudla a este je aj Sydney, Miami, Barcelona, Rio a Dallas
@smartboy ma a zevraj celkom dobre napriklad tento barcelona od Orange je dost podobny stylu Blackberry, ale na Slovensku sa nepredava co je skoda, u nas su tusim 3-4 modely v predaji, pritom ich je ovela viac
@marek594 nokia ide zevraj do krachu v Orange maju snad vsetky ako najlacnejsie mobily, vacsinou za 1 € k pausalu a nokiu som uz mala a nebol mi to zrovna sympaticky mobil tak isto ako Sony Ericsson Radsej mam ine znacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ktorý z týchto telefónov je podľa Vás najlepší a prečo? Na Vianoce si chcem vybrat jeden z týchto a aj moja mama jeden z týchto troch zvažuje lebo, že chce smartphone s Androidom, ale nepotrebuje zase nieco ako HTC alebo iPhone, len takéto obycajnejšie a tieto sa jej pácia A ešte sa chcem opýtat ci máte niekto skúsenosti z Orange brandovými telefonmi, (napríklad aj práve s týmto Stockholm alebo San Francisco), páci sa mi, že sú take originálnejšie a nemá ich každý, doteraz som mala Blackberry tak ci sa to tomu aspon trochu vyrovná
Orange Stockholm
Orange San Francisco
Samsung Galaxy Mini
@stahli na ten som zabudla a este je aj Sydney, Miami, Barcelona, Rio a Dallas