- čuch: v praxi ovplyvňuje chuť, uvažujem o ňom preto aj v tomto kontexte, ale aj mimo to, veľmi rád všetko oňuchávam
- chuť: rád jem a často, najmä v prírode ochutnávam aj mne neznáme veci
- zrak: bol by to zmysel, o ktorý kebyže prídem, najhoršie by som to bral - užívam si výhľady z hôr, oblaky, hviezdy, západy a východy slnka, pekné dievčatá...
- sluch: hudbu počúvam takmer neustále a aj na pár nástrojov hrám
- hmat: objatia, hladenie, milovanie sa...
Nedá sa mi vybrať jedno. Je fajn v každej situácií používať aspoň väčšinu zmyslov naraz. Ale všetky majú aj svoje negatíva, ak ich teda používame nesprávne, môže nám to aj neviditeľne ubližovať. Napr. taký zrak...
"Všetko smiem." Ale nie všetko osoží. "Všetko smiem." Ale ja sa ničím nedám zotročiť. (1 Kor 6, 12)
neviem to tak nejak zhodnotiť, všetky sú obrovský dar (aj keď dosť zakrnelé oproti ostatným živočíchom), a veľmi veľa radostí i dojmovej potravy mi prinášajú.
Jednoznačne hmat, ale okrem toho ešte chuť a sluch.
Zrak mám dosť zlý, ale občas poteší (napríklad keď sa priateľka vyzlečie, ale tam mi tiež skôr ten hmat robí radosť)
A čuch mám síce dobrý, ale robí mi to skôr zle. Jednak keď niečo smrdí, a druhá vec keď mi napríklad vonia jedlo tak z toho začnem byť hladný čiže čuch vôbec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
- čuch: v praxi ovplyvňuje chuť, uvažujem o ňom preto aj v tomto kontexte, ale aj mimo to, veľmi rád všetko oňuchávam
- chuť: rád jem a často, najmä v prírode ochutnávam aj mne neznáme veci
- zrak: bol by to zmysel, o ktorý kebyže prídem, najhoršie by som to bral - užívam si výhľady z hôr, oblaky, hviezdy, západy a východy slnka, pekné dievčatá...
- sluch: hudbu počúvam takmer neustále a aj na pár nástrojov hrám
- hmat: objatia, hladenie, milovanie sa...
2. hmat
3. sluch
4. chuť
5. čuch
"Všetko smiem." Ale nie všetko osoží. "Všetko smiem." Ale ja sa ničím nedám zotročiť. (1 Kor 6, 12)
Zrak mám dosť zlý, ale občas poteší (napríklad keď sa priateľka vyzlečie, ale tam mi tiež skôr ten hmat robí radosť)
A čuch mám síce dobrý, ale robí mi to skôr zle. Jednak keď niečo smrdí, a druhá vec keď mi napríklad vonia jedlo tak z toho začnem byť hladný čiže čuch vôbec.