@kosmiklove nokia je uz peknych par rokov kvalitny shit...
Nemam rad SE ale asi by som bral ten.. 2 jadra su zbytocne, zere to baterku a napriklad konkretne HTC Sensation ma velky problem so stratou wifi, ak clovek drzi ten telefon v ruke tak, ze zakryva zadny kryt.. Trpi tym vacsina telefonov, ale u tohto je to asi najvyraznejsie..
@tommyhot tak to si uplne mimo mozno ta doba kedy bola 5800 a N97...dobre tieto stroje sa moc nevydarili (i ked mne sa pacili) a nokia si tym nasrala na hlavu a teraz je o par ludi viac co na nu nadava...ale myslim ze sa poucila a teraz N8 je podla mna lepsia ako hociktora konkurencia...ak neratam samsung galaxy s2 ... to je zase telefon niekde uplne inde...
@kosmiklove myslis ten dizajn z cias ked prekvitali SE? je to otrasny telefon s malym rozlisenim, chvala bohu ze tam dali aspon kapacitny displej.. Symbian sam o sebe je oproti konkurencii o par rokov pozadu (mali tam radsej dat hocia aj WP7), browser ktory tam je a vela nedokaze detto. S tym home buttonom na lavej strane telefonu si asi robia prdel A 680MHz procesor pri pomalom symbianie? mala RAM atd... jedine co je na tom telefone dobre je kvalitny fotak a pri tom malom rozliseni povedzme, ze baterka. Proste Nokia zaspala dobu a telefon z roku 2011 mala konkurencia uz v roku 2008-2009.. Ak to nechces vidiet je to tvoj problem, presviedcat ta nebudem
Samozrejme ak za ten telefon budu pytat 250-300 eur, tak to bude dobra kupa. Ale kedze Nokia bola vzdy predrazena, nemyslim si, ze pojdu pod 400 eur a za 400 eur ju HTC Desire S s prehladom schova do vrecka - ten fotak ozeliem...
@tommyhot otrasny telefon? ty si snad robis srandu nahodou dizajn sa vydaril a aspon nevyzera ako lacna kopia iphone ako vsetky ostatne telefony...HTCka vyzeraju vsetky rovnako...
symbian a pozadu? ty si ho snad nikdy v zivote ani nevidel...symbian dokaze take veci ktore ondroid nevie este teraz...navyse je user friendly a pekne prehladny co sa o androide povedat neda a to mi uz vela takych telefonov preslo cez ruky...btw je aj N8 s WP7 ked uz sme pri tom...
home button je na lavej strane koli jednej veci ale kedze si ten telefon zrejme nikdy nevidel tak asi nemas ani sajnu preco...
a ten procak a ramka pri symbiane uplne stacia...ako som uz pisal stary symbian bol pomaly ale tento novy je uplne nieco nove a ako vidim porovnavas len na zaklade neho a s tymto novym si sa ani nestretol...presne takychto blbeckov sme prednedavnom riesili vedla vo fore co porovnavaju len podla papierovych udajov ale ten telefon nikdy nazivo nevideli
ja s tebou nemam o com hadat...viem co dokazu androidy a aj napriek tomu ti hovorim ze nokia ma vzdy nieco preco bude u mna lepsia ako konkurencia...a to ti povie hocikto kto pozna aj symbian aj android rovnako dobre...
@kosmiklove vidim ze si zarity nokiista, ktory im zerie tie predrazene zvasty.. budis sto ludi sto chuti.. pre mna je nokia shit, ktory zaostava aj za LG a to uz je co povedat.. rovnaky boom bol okolo n900 a nakoniec sa z toho vyklul zabugovany spomaleny telefon so skaredym systemom a neragujucim displejom.. HTC mozno vyzeraju vsetky rovnako ale su kvalitne, kedze robia smartphony ked nokia este len predavala 3510i
@tomtoylc zbytocne sa smejes.. nokia pride s 2 roky starym hardwarom, rozlisenim horsim nez najstarsi iphone, s polofunkcnym prehliadacom, dinosaurym systemom a myslia si, ze ked tam daju namakany fotak, ze spravia dieru do sveta. NIE skonci to presne tak isto ako s n900, co mal byt najlepsi telefon vsetkych cias aj s ich linuxovym systemom a bol to akurat tak kvalitny prepadak... toto su proste fakty.. porovnaj si konkurenciu z pred dvoch rokov s terajsou nokiou.. neuvidis rozdiel...
@tommyhot....m áš pravdu ale mne to úplne stačí a som nadmieru spokojný aj po tom čo som mal v ruách ta ospevovaný Iphone aj rozne HTC ... ale netvrdil by som že nokia zaostáva za LG ...
a inač suhlasím s kosmiklove , niektoré funkcie a prehladné menu a celý systém má nejaké usporiadanie narozdiel od androidu
@tomtoylc vseobecne je LG shit, ale medzi dotykovymi telefonmi ma par vychytavok, na ktore sa podla mna Nokia nehrabe... Od zaciatku diskusie sa bavime len o dotykovkach... tam proste nokia vyrazne zaostava a jedine co ich moze znova vykopnut medzi top je nedavno podpisana zmluva s Microsoftom a oni si to urcite uvedomuju..
@tommyhot ... no ja si myslím že s Microsoftom to nebude zlé a mňa osobné mrzí postupný zánik symb. ... neviem aké si mal v rukách mobily ale nokia a konkrétne N8 vôbec nie je zlá ... napr. prehliadač fotiek , menu , prehravač hudby , mapy sú určite lepšia než v HTC ... a napr. funkcia FM vzsielač ... no nepoynám mobil ktorý by ho mal alebo taký videoeditor je tiež skvelý ... neviem či si ju mal v rukách ale napr. ten internet. prehliadač rýchlosť a widgety budú onoho lepšie po ubdate ktorý má prísť v priebehu mesiaca ... ale zas musím povedať že ten HTC (android) widget (hodiny + počasie) sú naozaj výbrné ale nič iné lepšie oproti N8 som nenašiel ...samozrejme ak nerátam rozlišenie displayov ...to majú lepšie to je pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nemam rad SE ale asi by som bral ten.. 2 jadra su zbytocne, zere to baterku a napriklad konkretne HTC Sensation ma velky problem so stratou wifi, ak clovek drzi ten telefon v ruke tak, ze zakryva zadny kryt.. Trpi tym vacsina telefonov, ale u tohto je to asi najvyraznejsie..
Samozrejme ak za ten telefon budu pytat 250-300 eur, tak to bude dobra kupa. Ale kedze Nokia bola vzdy predrazena, nemyslim si, ze pojdu pod 400 eur a za 400 eur ju HTC Desire S s prehladom schova do vrecka - ten fotak ozeliem...
symbian a pozadu? ty si ho snad nikdy v zivote ani nevidel...symbian dokaze take veci ktore ondroid nevie este teraz...navyse je user friendly a pekne prehladny co sa o androide povedat neda a to mi uz vela takych telefonov preslo cez ruky...btw je aj N8 s WP7 ked uz sme pri tom...
home button je na lavej strane koli jednej veci ale kedze si ten telefon zrejme nikdy nevidel tak asi nemas ani sajnu preco...
a ten procak a ramka pri symbiane uplne stacia...ako som uz pisal stary symbian bol pomaly ale tento novy je uplne nieco nove a ako vidim porovnavas len na zaklade neho a s tymto novym si sa ani nestretol...presne takychto blbeckov sme prednedavnom riesili vedla vo fore co porovnavaju len podla papierovych udajov ale ten telefon nikdy nazivo nevideli
ja s tebou nemam o com hadat...viem co dokazu androidy a aj napriek tomu ti hovorim ze nokia ma vzdy nieco preco bude u mna lepsia ako konkurencia...a to ti povie hocikto kto pozna aj symbian aj android rovnako dobre...
a dalej nekomentujem
a inač suhlasím s kosmiklove , niektoré funkcie a prehladné menu a celý systém má nejaké usporiadanie narozdiel od androidu