Zo slovenskych pocuvam len Gleba. Horkyze slize som niekedy pocuval a trochu este . Potom ostatny maju sem dam dobru pesnicku ale celkovo ako interpreta som asi nikoho ineho nepocuval. este Rytmusov prvy album.
Tak ja napríklad Iné Kafe, Horkýže Slíže, ale aj Roba Grigorova, Richarda Müllera, Mira Žbirku, Elán, Petra Nagyho, Vaša Patejdla a takéto aj soc. popy čím som starší ...no a aj Tublatanku, samozrejme Team a Paľa Haberu ...to čo hrajú v rádiu
Mám rada (dosť a viac-menej): horkyze slíže, bijouterrier, billy barman, korben dallas, imt smile, muller, gladiator, s hudbou vesmírnou,...zboznujem pesnicku sadni si mi na kolena ale kapelu nepoznam, oh a tiez Zbirku.
Nemám rada: väčšinu z tých smutných pánov ktorí rapujú
para je srdcovka a nove veci od billy barmana mozem tiez. okrem toho skoro nic, akurat veca pocuvam ked mi je clivo a album offline od MR ked mi je velmi napicu
Mám rád Nocadeň (ako som aj v podstate ukázal keď som zhodnotil ich diskografiu) a celkovo nemám s SK muzikou nejaké veľké problémy. Ale väčšina vecí, čo sa mi páči ide kompletne mimo naše rádiá.
Asi nikoho zo slovenska aktivne nepocuvam (tak ze by som naozaj poznala celu tvorbu a mala potrebu si pravidelne pustat cele albumy), ked som si pozerala svoje playlisty tak okrem takych notoricky znamych veci co pozna kazdy tam mam asi jednu-dve pesnicky od Noisecut a The Ills a to je asi vsetko
Ja mam so sucasnymi slovenskymi interpretmi vseobecne problem lebo ked spievaju po anglicky, väcsinou je to taka nepocuvatelna slovenska anglictina a ked spievaju po slovensky tak bud ide o uplne plytky primitivny text alebo paradoxne dost predvidatelny generator nahodnych slov (co je pre mna napriklad nova tvorba od Billyho Barmana a podobne) - proste slovencina mi pride ako velmi tazky jazyk na tvorenie serioznych a zaroven pocuvatelnych textov pre moje ucho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
inak ma zo slovenskej scény nikdy nič nebavilo
Nemám rada: väčšinu z tých smutných pánov ktorí rapujú
Jaro Filip
Dežo Ursíny
Marián Geišberg
Martin Geišberg
Nany
Ali Ibn Rachid
Dorota Nvotová
Hafner
Žiarislav
Head2Down
Hana Hegerová
Maok
a i.
Ja mam so sucasnymi slovenskymi interpretmi vseobecne problem lebo ked spievaju po anglicky, väcsinou je to taka nepocuvatelna slovenska anglictina a ked spievaju po slovensky tak bud ide o uplne plytky primitivny text alebo paradoxne dost predvidatelny generator nahodnych slov (co je pre mna napriklad nova tvorba od Billyho Barmana a podobne) - proste slovencina mi pride ako velmi tazky jazyk na tvorenie serioznych a zaroven pocuvatelnych textov pre moje ucho.