Chcem si kúpiť nejakú knihu keďže knižnica mi už nepostačuje tak, ako kedysi mám chuť na nejaké ľahké, príjemné čítanie, filozofických a hlbokých vecí mám už dosť...nič ma však nenapadá a rada dám na vaše odporúčania
@anussqqa náhodou, to som bola ešte mladá, naivná a znudená, to ma ospravedlňuje a tú chvíľku, ktorú som tomu venovala vystriedali potom zaujímavé pocity
Neodvazim sa povedat, co je lahke. Pre mna lahke je casto pre inych nejake narocne.
Napriklad August Rush mi pride iba krasny film, nie je na nom nic. A ze vraj treba pri nom rozmyslat. Ako je pravda, ze uz pri malocom sa musim nejak zamysliet.
Ale Lakomec, Kto chyta v zite, Ezopove bajky, klufne aj nejake rozpravky... Smrek je fajn. Citaj len tak, pre radost... Alebo Cimrmam. Dnes som v videl Dobytie severneho polu. Amateriski herci, ale bolo to uzasne.
Alebo sa rozpravaj s niekym. Dusan Dusek povedal krasnu vetu, ako z duse. Dobry rozhovor je ako dobra poviedka.
bUJNá FANTáZIA oLIVIE jOULESOVEJ ...som mala zapnutý CL ...a napísala to tá čo Denník Bridge Jonesovej alebo ako sa to píše...som to čítala vcelku v poho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@adaadisallaares áno, celé ale je to tenké
@mielikki @0mega1 je to zo zákulisia tej reality šou, ktorá bola u Mojsevcov s Rozborilom len je to už teraz neaktuálne :p
odporucam twilight
Napriklad August Rush mi pride iba krasny film, nie je na nom nic. A ze vraj treba pri nom rozmyslat. Ako je pravda, ze uz pri malocom sa musim nejak zamysliet.
Ale Lakomec, Kto chyta v zite, Ezopove bajky, klufne aj nejake rozpravky... Smrek je fajn. Citaj len tak, pre radost... Alebo Cimrmam. Dnes som v videl Dobytie severneho polu. Amateriski herci, ale bolo to uzasne.
Alebo sa rozpravaj s niekym. Dusan Dusek povedal krasnu vetu, ako z duse. Dobry rozhovor je ako dobra poviedka.
Enjoy
Terry Pratchett !!!! Jednoznace iba a jedine on a jeho Zěmeplocha a skús ak sa dá v češtine s prekladom od Kantourka