Ahojte, potrebujem nový mobil, neviete mi poradiť niečo lacné okolo 150€? Nevyužívam žiadne extra funkcie, stačí aby mal wifi, čo myslím že v tejto kategorii majú skoro všetky mobily. Ďakujem veľmi pekne za rady
@luc.ka Je však lepšie , keď si kúpi ,,chytrý'' telefón s otvoreným OS (smartfón)... Bude mať omnoho viac možností a funkcií, než pri ,,hlúpom'' telefóne
ja som cital z recenzii, ze aj nejaka lumia 520 (alebo jake cislo, proste v tej cenovej kategorii) je velmi podarena a este nejaky model od znacky huawei (neviem jak sa pise
@tryptaminedream vždy lepšie lumia (ako tu už niekto spomenul) než samsung.. ale tak jasné, každý preferuje niečo iné, iba mi príde zvláštny tvoj komentár, keďže nokia momentálne vyrába top smartphony, samozrejme tie vyššej cenovej kategórie, no ani tuto pre babu by tá 520tka nebola zlá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Poprípade lacnú Sony Xperiu E ...
za túto cenu jednoznačne ten Ace 2 a to viem odporučiť aj z vlastnej skúsenosti...
Za tie peniaze je to slušný smartfón , ktorý ti myslím bohate postačí ...
Preto :Galaxy Ace 2
samsung dual sim, B5277