No o thosibe som uz pocul dost aj dodavatel jeden mi vravel, ze su s tou znackou spokojny, ze asus nic moc to sa casto reklamuje. Ja mam Lenovo R500 ThinkPad a som s nim nadmieru spokojny
@depropex vtipny hp pod 3 000euro sa neoplati kupovat
@kasko asus sa zacina reklamovat len odvtedy co ho zacali robit tu na "okoli" inak maju kvalitne veci... ale hej je to pravda ze vsetko asusacke ide spat na reklamaciu... a dost rychlo...
ja odporucam MSI kvalita v pomere s vykonom a cenou je uplne uzasna... nekazia sa... vydrzia dlho... a ceny su od 450euro az do 1700euro
@8@depropex no kupa dakeho repasovaneho notasu by sa mohla oplatit ale do toho by iba vrazil, lebo slaby HDD, kupa novej baterie .... a nakoniec by zistil, ze si za ten peniaz mohol kupit novsi to uz potom radsej lenovo.
Ma byt na jesen nejaky co bude behat na AA baterie takze odporucam pockat na ten nebudes mat problem s baterkou na cestach dojdes do prveho stanku a vypytas baterie
JA som dal naseba kupil som si asus a daka bohu už ho mám rok a an reklamácii zatial nebol,som snim spokojný I ked som si ho kupoval skorej an frafiku a hry teraz by som si taky už nekúpil lebo ma to omrzelo...ja si myslím nieje to o žnačke ale o type séériii notebooku popozeraj recenzie PC space lebo tuna každy počul a hovno stoho
@12 vieš stou grafikou je to diskutabilné podla toho ančo ten book potrebuje ak na hry tak prosím(ale treba si uvedomiť že book na hry za 700ecok nekúpiš) dobre chlapec si kupi book z grafikou dobrou sadne dovlaku pustí film a v baterka v piči za 45minút a ešte ktomu sa to hreje ako svina
tak do 700 evrooo môžeš mať nejaký značkový book s parametrami 1.7 dual core, 2-3 gb ram, 150-250 gb HDD,.... a pri takých lacnejších sú parametry vyššie.. sak sa pokukaj po nete... sa potom rozhodni či zvolíš kvalitu alebo kvantitu booky Dell, HP, IBM sú kvalitné a tie ostatné sú viac menej vác kazové. česť výnimkám..
IBM ntb uz nevyraba, teraz ix robi lenovo-cinska firma
inac otazne je naco ti ntb, ked za tu cenu kupis pc a este aj usetris. pc mozes postupne rokmi vylepsovat, kdesto ntb nie, ...... a kpec dalsix veci ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@kasko asus sa zacina reklamovat len odvtedy co ho zacali robit tu na "okoli" inak maju kvalitne veci... ale hej je to pravda ze vsetko asusacke ide spat na reklamaciu... a dost rychlo...
ja odporucam MSI kvalita v pomere s vykonom a cenou je uplne uzasna... nekazia sa... vydrzia dlho... a ceny su od 450euro az do 1700euro
a zase poznam par ludi co nadavaju na MSI tak ze by uz v zivote nechceli!!!
@5 na to stačí hocičo, aj starší za 150€
inac otazne je naco ti ntb, ked za tu cenu kupis pc a este aj usetris. pc mozes postupne rokmi vylepsovat, kdesto ntb nie, ...... a kpec dalsix veci ...