Zdravím mal by som záujem kupit novy NB v cene 700-800 €...notebook by sa pouzival na hry(hry nemusia ist na high), filmy, nejake graficke programy....
alebo si čekni acer as3820TG, no pozor, nemá DVD mechaniku, takže ak by si chcel inštalovať veci z CD, tak treba externú..ale ty asi necheš extra mobilný noťas
a tie nb čo si sem dal, to sú riadne veľké kravy to si radšej kúp stolný PC než 17,3" nb, to ani neviem, načo také vyrábajú .
Mám 15,4" a príde mi ako veľká haraburda. Keby som si ja kupoval nb, tak 13,3 alebo 14", no ja by som sa díval už aj na mobilitu
JEdnoznacne toshiba alebo lenovo HP sa kazí taktiež aj asus a acer Robím v servise tak na HP dost odchádza hdd , asus tie sa dojebu celé a acery to ani nehovorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» notebooky.heureka.sk/toshiba-satelli...
a čo poznám značky tak aj Dell je celkom dobré, v každom prípade, z tých tvojich dvoch by som brala radšej ten Asus
alebo si čekni acer as3820TG, no pozor, nemá DVD mechaniku, takže ak by si chcel inštalovať veci z CD, tak treba externú..ale ty asi necheš extra mobilný noťas
a tie nb čo si sem dal, to sú riadne veľké kravy to si radšej kúp stolný PC než 17,3" nb, to ani neviem, načo také vyrábajú .
Mám 15,4" a príde mi ako veľká haraburda. Keby som si ja kupoval nb, tak 13,3 alebo 14", no ja by som sa díval už aj na mobilitu
chjaj. predražená Alza...
Môže byť bez OS? Tie sú výrazne lacnejšie...
mozno si natrafil prave na taky ktory sa kazi...ja mam hp a som s nim spokojny.
Ale ináč súhlasím s @bluepanter .
Testy nepustia no