Nazdar maníci, potreboval by som poradiť. Chcel by som si kúpiť nový telefón a rozhodujem sa medzi windows mobile a androidom. Nevyznám sa v tom ešte nejak dobre, tak by som ocenil názory na tieto dva op. systémy. Telefón by mal byť v hodnote cca 200€, ma
ja by som siel radsej do winu..nema sice taku podporu aplikacii ako napriklad android ale co som mal moznost sa s nim pohrat na lumii, na microsoft je to skvely mobilny os..nebyt toho, ze inklinujem k ios, ak by som si mal vybrat nieco ine ako iphone, idem urcite do winu
neviem objektívne posúdiť, ale s androidom som velmi spokojná obrovske mnozstvo aplikacii (co neviem, ci win mobile ponuka), pravidelne updaty, vela moznosti upravit si telefon podla vlastnych potrieb.. ako bezny pouzivatel odporucam
samsung a xperia nie, lebo je na nich veeela reklamaciek ... samsungu odchadza displej, xperia ma opozdene odozvy na hovor napr ... (hovorim hlavne o typoch do danej cenovej kategorie )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nejaký samsung
to sú spolahlivé telefony
a ak znacku tak ja odporucam do tej sumy napr HTC
samsung a xperia nie, lebo je na nich veeela reklamaciek ... samsungu odchadza displej, xperia ma opozdene odozvy na hovor napr ... (hovorim hlavne o typoch do danej cenovej kategorie )
lg - nemam skusenost