áno vo vírivke vo welnesse lebo sa inak nedalo proste celé to bola bez plavková zóna a vojsť do vírivky v plachte sa mi nezdalo ale vydržala som tam asi 5 minút hrozne som sa bála, že tam niekto vbehne alebo tak
ale keby mám doma bazén tak poho
Ano vo wellnessoch kde je bezplavkova zóna. A tam vo výrivkách. Ale ako pise sheily. Uz sa mi stalo v Prešove aj take ze ja si tam sedim bez plaviek a prisadla si cela rodina v plavkách a just tam muselo byt aj cca 18-19rocne dievca v plavkach. No a ja som tam uz bol dlho tak som musel ist prec. Tak aspon malo to dievca zazitok
naposledy dva týždne dozadu, keď ma kamarát o štvrtej ráno (keď som vyliezala z nonstopu ) zlanáril, že pôjdeme na priehradu takže 5 ľudí, ktorých som nepoznala, 1, ktorého som poznala a ja, dobehli sme na priehradu, bez slova sa všetci vyzliekli a rozbehli do vody a je to vždy taaaaaaaaaaaaaaaaak nádherne slobodný pocit :3
s kamarátkou sme sa tiež chodili nahé kúpať v noci. čo bolo smiešne, keď sme skákali z vodného bicykla a naspäť sme lozili tak, že tá druhá stála na bicykli a vyťahovala ju hore takže človek mal výhľad na úúúúplne všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale keby mám doma bazén tak poho
alebo ked vybehnem zo sauny do ľadového bazéna, vtedy nemam plavky, len zahodim plachtu
aký je to pocit
čo ja viem.
Viac mokro.
bolo to cool
naposledy dva týždne dozadu, keď ma kamarát o štvrtej ráno (keď som vyliezala z nonstopu ) zlanáril, že pôjdeme na priehradu takže 5 ľudí, ktorých som nepoznala, 1, ktorého som poznala a ja, dobehli sme na priehradu, bez slova sa všetci vyzliekli a rozbehli do vody a je to vždy taaaaaaaaaaaaaaaaak nádherne slobodný pocit :3
s kamarátkou sme sa tiež chodili nahé kúpať v noci. čo bolo smiešne, keď sme skákali z vodného bicykla a naspäť sme lozili tak, že tá druhá stála na bicykli a vyťahovala ju hore takže človek mal výhľad na úúúúplne všetko
ľúbim nočné holaté kúpanie!
najvac popiči
ale neodporucam si sundavat plavky vo vode daleko od brehu a potom sa snazit narvat do nich vo vode
jeziiin ale v noci som sa este ne, podte dakto na prigl kym je teplo!