Chcem sa spýtať, či niekto z vás (alebo váš známy) náhodou nebol na pobyte v týchto kúpeľoch. Ako sa vám tam páčilo, možno ako tam varili alebo aké bolo ubytovanie, personál, a iné skúsenosti. ďakujem
Kúpele sa nachádzajú na juhovýchodnom Slovensku na hranici Spišského Rudohoria a Slovenského krasu. Ležia vedľa starej baníckej cesty, v malebnom prostredí zmiešaného lesa plného voňavých jedlí a smrekov. Patria medzi menšie kúpele, ktoré sú ako stvorené pre tých, ktorí hľadajú uník zo stresu a civilizácie. Prírodné prostredie kúpeľov tvorí lesopark architektonicky dotvorený potôčikom s kaskádami a fontánou. Súčasťou kúpeľného lesoparku je vyše 200 druhov vzácnych drevín a kvetov. Údolie horného toku Bodvy je prístupovou cestou do kúpeľov cez Moldavu, Jasov a Nižný Medzev.
bolo super len som prehral secky peniaze v takom debilnom stroji z ktoreho vypadavali 10 sk a ked si hodil tak ti mohli vypadnut dalsie 10 sk aj ppierove
ja som sa tam bol opit ......, a je to fakt poriadne stratene .....nieco ako koniec sveta , ospala diera , zabudnute miesto ....strateny v dzungly ....štoswitch project abo daco na ten sposob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
bolo super len som prehral secky peniaze v takom debilnom stroji z ktoreho vypadavali 10 sk a ked si hodil tak ti mohli vypadnut dalsie 10 sk aj ppierove
MOHLI!
a zakazdym som si tam nasiel frajerku! ale inac mam na to zle zazitky lebo sme museli chodit velm iskoro spat a spali sme v posteliach s mrezami
mne sa viac pacilo v dolnom smokovci..tam som bol 3krat a zakazdym tam bolo fajn