No tak to je hrozne milucke, ale ja som dnes ziadnu knihu nekupila. Poslednych par rokov ani nie som schopna precitat vsetko, co ma zaujme, ani to co potrebujem, takze to kupovani knih radsej obmedzujem. Aj ja som kupila mame raz taku knizku malicku (a8 ) ze specialne pre mamu ale po nemecky, jak som prisla z viedne
@kajs Myslíš túto? » www.databazeknih.cz/knihy/neschopno... To som niektorý rok darovala ako darček na Vianoce a tiež sa ju chystám čítať, pár strán som už vtedy aj prečítala, ale bolo to málo na to, aby som tú knihu mohla lepšie posúdiť
naposledy to bola tuším "Kam zmizla Aljaška - John Green" .. ale požičala som si dnes od kamošiek ďalšiu od Greena /tú som aj prečítala hneď/ a teraz idem na Gatsbyho
knihy si nekupujem - teda okrem skript (ach) , podla mna su to vyhodene peniaze, chodim do kniznice a zacala som konecne!!! citat anglicke knizky a hrozne ma to bavi
@kajs Aha, no však ja som aj bola prekvapená, že by tu niekto poznal tú moju a ešte sa ju aj chystal čítať Aj keď zase pre tých, ktorí poznajú seriál Červený trpaslík môže byť Rob Grant celkom známy.
@azizi bohužiaľ ani ten seriál mi veľa nehovorí, hoci môže priznať, že o ňom som už počula
a o tej mojej som nepočula, ale tak čo som si čítala o nej, tak môže byť zaujímavá a som si povedala, že keď už je to za jedno ečko, tak nech to para tlačí, aj keby to bolo zlé, dám to do antikvariátu a minimálne polovica sa mi vráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Všetko mohlo byť inak a Neschopnosť alebo tak nejak sa tá druhá volá
zatiaľ menej z tejto: Thomas Rosenboom - Verejné práce; lebo neviem presne, čo mám od nej čakať
a viac z tej druhej: Srečko Kosovel - Zelený papagáj; lebo je to dvojjazyčné vydanie skvelej slovinskej poézie a už som do nej stihol nazrieť
Tú Nemohúcnosť som nepoznala...
a o tej mojej som nepočula, ale tak čo som si čítala o nej, tak môže byť zaujímavá a som si povedala, že keď už je to za jedno ečko, tak nech to para tlačí, aj keby to bolo zlé, dám to do antikvariátu a minimálne polovica sa mi vráti