ja som si tak kupila mobil. bol novy od operatora lebo typkovy bol dalsi na nic. avsak osobne som si ho prevzala a skontrolovala aj so zarucakom takze tam to bolo ok
@priceznahanzelka ak je to zenska tak este budiz. je mala sanca ze neojebava. ak je z vychodu tak vacsina ludi zrovna odtialto dost ojebava (osobne skusenosti) to je za prve.
za druhe. nech ti posle foto. jak iphonu tak doklady o kupe.
ak komunikujete cez mail tak si pozri aky je. ci to neni nejaky podozrivy. ak cez telefon tak tym lepsie. to je vacsia sanca ze neojebava.
par veci som z bazosu nakupoval a neni s tym problem. len musis byt opatrna, dobre si preverit predavajuceho a to co kupujes. a vyhnut sa tak ojebavacom
Len si over ci zena je ochotna stretnut sa vobec osobne. Povedz ze mas kamarata v Ke a ze ti to prevezme. Schvalne, ze co ti odpise. Podla mna sa bude vyvliekat a v tom pripade je to jasne. Kto neni ochotny sa stretnut v rodnom meste tak to hovori za vsetko.
A podla mna je to dost malo... a aj to ze za stovku ti to posle a potom doplatis ak budes spokojna je divne. Neber to radsej.
@priceznahanzelka no určite by som si žiadny iphone nekupoval a za druhe za dvestoeur je to pekny odrb, a za tretie @kosmiklove myslim si že všetko čo si napisal sa da obyčajne sfalšovať, dnes by som neveril ani vlastnemu bratovi od ktoreho by som to kupoval....
Najbezpečnejšei je osobne stretnuie spolu s kupno predajnou zmluvou....
@priceznahanzelka
Už niekoľko krát som kupoval mobil cez Bazoš, zatiaľ spokojnosť.
Btw. iPhone 5 (zrejme v 16GB verzií) za 207€ bude buď blokovaný na operátora, alebo bude obsahovať skrytú vadu, poprípade sa bude jednať o FAKE. To posledné býva zväčša najpravdepodobnejšie.
Ináč iPhone 5 (16G sa začína po bazároch predávať zväčša od 340€.
@linn@h8u Iphone 5 (nie 5S) a este 16GB uz neni aktualny model a cisto novy sa predava za 400e. tych 240e by som este mozno ako tak uveril ALE
ALE
@priceznahanzelka po prevereni toho co si mi poslala. centrumacke maily byvaju dost pochybne. navyse to meno NEEXISTUJE. v databaze ludi taky nikto neni. na fb taka osoba neni regnuta. ani google nic o tej osobne nenasiel. ani o nej. ani ten mail nikde neni. takze na 99.9% je to ojeb...
@linn ved ano. chcem tym len povedat ze z vlastnej skusenosti sa mi par krat stalo ze som zohnal podozrivo lacne veci a nebol to ojeb. ale nestava sa to tak casto no neni to vylucene.
na dobierku kupujem iba veci od firiem zapísaných v orsr/zrsr inak z druhej ruky radšej nič a keď už tak len osobne. cez Bazoš som len zatiaľ predával (tiež iba osobný odber), ale kupovať z tade by som nemal odvahu
Vieš čo ja som nekupoval cez bazoš mobil, ale objednával som si od tiaĺ firmu na hĺbkové tepovanie kobercov Topservis » www.tepovanie.topservis.sk/... . Veľmi dobré rozhodnutie. Pracovali rýchlo, všetko dôkladne vytepovali, narobili všade poriadok a vyšli mi maximálne v ústrety. Určite si u nich objednám aj upratovanie, umývanie okien a čistenie gauča. Čo sa týka stránky Bazoš môžem len odporučiť.
brat kupil este davno iphone 5 za 460€ a bol kradnuty a musel ho odovzdat, neodporucam, ak tak fakt a overit na pobocke policii. slovakom sa neda verit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
za druhe. nech ti posle foto. jak iphonu tak doklady o kupe.
ak komunikujete cez mail tak si pozri aky je. ci to neni nejaky podozrivy. ak cez telefon tak tym lepsie. to je vacsia sanca ze neojebava.
par veci som z bazosu nakupoval a neni s tym problem. len musis byt opatrna, dobre si preverit predavajuceho a to co kupujes. a vyhnut sa tak ojebavacom
Urcite si to nekupuj, ak to nebude z rucky do rucky
A podla mna je to dost malo... a aj to ze za stovku ti to posle a potom doplatis ak budes spokojna je divne. Neber to radsej.
Najbezpečnejšei je osobne stretnuie spolu s kupno predajnou zmluvou....
Už niekoľko krát som kupoval mobil cez Bazoš, zatiaľ spokojnosť.
Btw. iPhone 5 (zrejme v 16GB verzií) za 207€ bude buď blokovaný na operátora, alebo bude obsahovať skrytú vadu, poprípade sa bude jednať o FAKE. To posledné býva zväčša najpravdepodobnejšie.
Ináč iPhone 5 (16G sa začína po bazároch predávať zväčša od 340€.
ALE
@priceznahanzelka po prevereni toho co si mi poslala. centrumacke maily byvaju dost pochybne. navyse to meno NEEXISTUJE. v databaze ludi taky nikto neni. na fb taka osoba neni regnuta. ani google nic o tej osobne nenasiel. ani o nej. ani ten mail nikde neni. takze na 99.9% je to ojeb...
Prišiel, vložil som pam.kartu a?
a nič