Hodí sa podla vas gitara SX DG 1 K BK pre zaciatocnikov?chcem si ju objednat cenovo je dostupna a paci sa mi.ak s nou niekto mate skusenosti prosim napiste dakujem...
Sice som si musel trosku dotiahnut hmatnik lebo rezonovali struny (to je problem vacsiny gitar do 200-300 eur), ale inak ma kurva dobry zvuk. a to mam na nej uz rok stare struny.
stačilo keď som to chytil do rúk, kebyže si zahrám tak mi pražce odrežu prsty najlepšie je si nástroj v obchode ošmatať, vtedy sa najlepšie spozná kvalita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak uz chces lacnu gitaru tak odporucam toto » muziker.sk/akusticke-gitar...
Sice som si musel trosku dotiahnut hmatnik lebo rezonovali struny (to je problem vacsiny gitar do 200-300 eur), ale inak ma kurva dobry zvuk. a to mam na nej uz rok stare struny.
Za tu cenu nie je nad cim premyslat.
ale recht, neznama znacka maximalne a akustiky mali pekny zvonivy zvuk..
stačilo keď som to chytil do rúk, kebyže si zahrám tak mi pražce odrežu prsty najlepšie je si nástroj v obchode ošmatať, vtedy sa najlepšie spozná kvalita
» muziker.sk/akusticke-gitar...
v každom prípade, nekupovala by som gitaru z netu, treba si ju vyskúšať pred tým, než kúpiš, lacné gitary sú kus od kusu iné....