bolo to presne moje cislo, som si ich u nas v obchode odskusal aku velkost potrebujem, a potom som objednal z anglicka. a vysli ma v prepocte na 90euro vratane postovneho, a u nas stali 200.. takze myslim ze sa to dost oplati
@brblaa nejsom debil,ty si divna šak normlane pridem do obchodu a kupim si botasky ne? skusim jedno čislo,a ked neni dobre tak si skusim ine čislo nie? a ktore mi budu dobre tie si kupim čo je na tom?
@brblaa snowboard-online.sk je super shop , objednával som tričká a zajtra sa chystám na Horsefeathers rifle , mikinu , odznaky a Fallen boty , len si ich pojdem poriadne poskúsať do Poga že akú veľkosť zobrať a tak , inak už dávnejšie som im volal a povedali že výmena veľkostí nieje problém , skús si pozrieť tabuľky veľkostí .
@pentik ano ano ja som bola v pogu už asi 2x odvtedy co nadtym rozmyslam ze si kupim ale vzdy som si zabudla ponožky pozerala som aj tabulku a čo ja viem možno by som to aj riskla ale zase takééé tam nemajú takze b ysom im musela napisat ze nech objednajú abo čo...
bude lepsie ked ten isty model maju niekde v obchode, pojdes si ich skusit a tak si zistis cislo... potom si ich kup cez net a nieje problem... no pokial si kupujes boty na nete kvoli cene...
@Brblaa a co je na tom? sak povedz aj normalne predavacke ze kôli comu tam si a im to nebude vadit urcite alebo si s nejakou kamaratkou porovnaj nohu a ked nejaka bude mat skoro taku istu jak ty tak ju tam posli za teba, nech sa hanbi ona
@brblaa ale nie svine su ti majitelia obchodov, co si pridavaju na tych botach 200% uvidis chod si oskusat kup cez net a nic sa nemoze stat maximalne ta vyvedie SBSka
@brblaa alebo ja to robim takto... oskusaj si a ked ti budu dobre tak povedz nieco take ze: "dakujem, tieto boli dobre, este si prejdem ine obchody a ked nic lepsie nebude tak sa vratim. tak zatial majte sa." a jak vydes z obchodu tak UTEKAJ !!! a samozrejme si nezabudni zapamätat v tom strese spravnu velkost
@Brblaa ale zas to mas blbe ist len kvoli skusaniu do ineho mesta... a kde mas najblizsi shop?
alebo trochu este upravim ten napad... zacni si ich skusat a ked budu dobre tak skus aj druhu botu, este si ich pekne zaviaz, urob par krokov a tvoj komplic v tej chvili nieco zhodi s tym ze mu to spadlo... ked vsetci odvratia pozornost na neho (a bude na druhom konci predajne), tak zober do ruk svoje stare boty a UTEKAJ !!! ... potom ta uz nemusi trapit nic...
oblecenie a obuv si musim pred kupenim vzdy vyskusat na sebe...hlavne kvoli velkosti, z kazdych topanok nemam rovnaku takze by som neriskovala aby mi boli male/velke tie co si vyberem
@brblaa 14 km to neni az take hrozne (pokial nepojdes pesi slight_smile:... ale cez net by som si boty urcite nekupoval bez oskusania... mozno este taku bundu, mikinu, tricko, ale boty nie... tie musia perfektne sediet ...
alebo ked ti to robi taky problem tak si pockaj, kym si trochu viac nasetris a potom si ich kup normalne
alebo necitaj moje rady... proste kup a hotovo... risk je zisk (v tom pripade je to zisk pre slovensku postu, kedze po reklamacii to budes posielat hore dole)
objednaval som si z ameriky minule ale predtym som si ich skusil v obchode len z ameriky vysli asi o 30 eur lacnejsie ako vo finsku a mozno 100 eur lacnejsie jak u nas ale bez skusania nekupuj z ameriky a viac menej zo zahranicia, lebo z tretich krajin sa neda reklamovat a z EU musis platit postovne ty
ja som si este nekupowala cez net nic ale poznam par ludi co si kupowali botasky a nestazowali sa .... ale ja by som to nerobila ... proste ja to potrebujem wyskusat a nie len tak si typnut .... proste kazdy ma ine cislovanie
ani by som si nikdy nekupila pretoze podla obrazku sa neda odhadnut velkost,kazda botaska ma iny ,,strih,, a tak a najlepsie je ked si ju clovek vyskusa
@brblaa ja mam ten isty problem, nemozem si u nas kupit zadne boty, lebo take ake ja chcem, su v malych zatuchlych obchodoch a neprijemnym personalom.. alebo aspon podozrievavym personalom
kazdopadne, ja som si minuly rok kupovala kanady cez net, zo slovenska, a sadli mi
tak som to tento rok riskla a kupila som si tazke boty z anglicka a tez sadli uplne perfektne
este minuly rok som si objednala krasne tenisky cez net asi za 2000sk.... na fotke vyzerali uzasne a dokonale.... a ked mi prisli tak sa mi skoro plakat chcelo... boli mi male a k tomu vyzerali uplne inak ako na fotke,...nikdy viac!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
bolo to presne moje cislo, som si ich u nas v obchode odskusal aku velkost potrebujem, a potom som objednal z anglicka. a vysli ma v prepocte na 90euro vratane postovneho, a u nas stali 200.. takze myslim ze sa to dost oplati
platila by si to prve poštovne,potom poštovne jak im to pošleš nasat keby nejsu dobre,a poštovne čo ti pošlu naspat ine čislo
ty si si este nekupovala topanky v obchode?
alebo trochu este upravim ten napad... zacni si ich skusat a ked budu dobre tak skus aj druhu botu, este si ich pekne zaviaz, urob par krokov a tvoj komplic v tej chvili nieco zhodi s tym ze mu to spadlo... ked vsetci odvratia pozornost na neho (a bude na druhom konci predajne), tak zober do ruk svoje stare boty a UTEKAJ !!! ... potom ta uz nemusi trapit nic...
alebo ked ti to robi taky problem tak si pockaj, kym si trochu viac nasetris a potom si ich kup normalne
alebo necitaj moje rady... proste kup a hotovo... risk je zisk (v tom pripade je to zisk pre slovensku postu, kedze po reklamacii to budes posielat hore dole)
no ja som kukal sandale a mali len jedno cislo a aj to male a inde v ba take ake chcem nemaju
kazdopadne, ja som si minuly rok kupovala kanady cez net, zo slovenska, a sadli mi
tak som to tento rok riskla a kupila som si tazke boty z anglicka a tez sadli uplne perfektne
staci vedet ze ake asi boty ti sedia