Nejaký produkt alebo službu. Akože ste videli reklamu, na internete, na bilbord, v rozhlase a na základe toho ste si to pozreli a kúpili? Lebo ja mam pocit, že keď na mňa vyskakujú reklamy na YouTube alebo ešte keď som pozerala v telke tak ja to pokr...
neviem, možno tak kedysi Naturella vložky, lebo mali sympatickú cenu a nevnucujúcu reklamu zároveň
ale fakt neviem
ak hej a aj niečo iné, tak to musela byť jedna z tých prefíkaných reklám, čo útočia na podvedomie bez toho, aby som si to uvedomovala
@notmehofejk alza napr ja som to toho roku prvýkrát prekusla a objednala som, lebo som mala malo casu a nebolo uz na vyber ale ráno som objednala a večer to uz bolo na pobocke
neviem či sa to ráta tiež, ale keď som ešte pred pár rokmi žila v Brne, tak v električke bola reklama na premietanie v hvezdárni, tak som tam potom išla
a vlastne raz aj v Blave v električke bola reklama na jednu knihu a tú som tiež kúpila (ale to bola fakt dobrá kniha! )
iné reklamy úplne ignorujem myslím, že nič iné som už kvôli reklame nekúpila
Je to mozne. Pri kupe si podvedome na produkt z reklamy spomenies, mas pocit ze ho poznas, narozdiel od ostatnych ponuknutych a mas vacsiu sancu ho kupit... Takze absolutne nevylucujem ze som uprednostnila nieco co"poznam". Teda kym to nebolo nieco co ma nasiera ako Alza napriklad...
mám takmer všade zablokované reklamy, iba na instagrame to neviem plus samozrejme príspevky priamo od tých čo sledujem... keď nad tým tak premýšľam tak ma to moc neovplyňuje, ak nerátame že beriem inšpiráciu na knihy, ale to asi moc priamo reklama na knihy aj tak nebýva..
ale vlastne som si spomenula, kúpila som si tak megadrahé vivo barefootky lebo v eccu som si v lete nevedela vybrať žiadne topánky a potrebovala som letné tenisky tak som chcela vyskúšať... a nosila som zatial asi len 5-10 krát čo na topánky za 160euro vie naštvať riadne, tak som si povedala že skôr také veci čo vidím v reklame moc nebudem kupovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale fakt neviem
ak hej a aj niečo iné, tak to musela byť jedna z tých prefíkaných reklám, čo útočia na podvedomie bez toho, aby som si to uvedomovala
a vlastne raz aj v Blave v električke bola reklama na jednu knihu a tú som tiež kúpila (ale to bola fakt dobrá kniha! )
iné reklamy úplne ignorujem myslím, že nič iné som už kvôli reklame nekúpila
ale vlastne som si spomenula, kúpila som si tak megadrahé vivo barefootky lebo v eccu som si v lete nevedela vybrať žiadne topánky a potrebovala som letné tenisky tak som chcela vyskúšať... a nosila som zatial asi len 5-10 krát čo na topánky za 160euro vie naštvať riadne, tak som si povedala že skôr také veci čo vidím v reklame moc nebudem kupovať