Ľudia odkúpim ženu! Takú do kuchyne v hodnote maximálne dvoch dobre živených kráv. Najlepšie z Oravi. V prípade že sa bude jednať o dobre živený a kvalitne chovaný kus som ochotný pristúpiť na cenu dohodou. Svoje návrhy mi posielajte poštou, fb alebo na m
@hoperpohroma a som si to tak teraz počítal všetko a vyšlo mi že by si ma vyšla celkom "lacno"
Lebo ak by som chcel ženu do kuchyne cca 4 hodiny denne (raňajky-1h, obed-2h , večera-1h ) na 50 rokov tak by ma to vyšlo na 4 380 000 €.
Vychádzam s toho že dievčence s privátu si účtujú okolo 60 euro za hodinu v ich spoločnosti disappointed:a to sú teda riadne dievčence) A ku každému obedu by som mal ešte aj sex OO ....ale ty to ponúkaš asi bez čo? :/ preto tá cena ...
@colt1911 no ale potraviny by si platil ty, to je ti hadam jasne aj elektrinu za mna, vodu a tak.. tych 500 000 by bolo proste za to ze pridem a ostanem a este by som si za to kupovala veci z rozmaru, zivotne potreby by si mi ty musel zabezpecit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
si nesral asi
prva vec je zmenit myslenie.
ale uplne vazne o 180.
a nepustat geno na podlahu.
a prepac ale su aj horsie veci ako pustat geno na podlahu
@anonn1234 si uplne vedla
Lebo ak by som chcel ženu do kuchyne cca 4 hodiny denne (raňajky-1h, obed-2h , večera-1h ) na 50 rokov tak by ma to vyšlo na 4 380 000 €.
Vychádzam s toho že dievčence s privátu si účtujú okolo 60 euro za hodinu v ich spoločnosti disappointed:a to sú teda riadne dievčence) A ku každému obedu by som mal ešte aj sex OO ....ale ty to ponúkaš asi bez čo? :/ preto tá cena ...
suhlasim ze su aj horsie, ale to neznamena ze to mas robit
a sex.. hmm.. zalezalo by od majitela
Čo všetko si mám predstaviť pod pojmom "životné potreby" ? ...aha takže od majiteľa hm