kedy myslíte, že to je výhodnejšie z cenového hľadiska? chcela by som samsung S4 alebo S5 mini a neviem, že či budú výhodnejšie predvianočné zľavy alebo až potom budú znižovať cenu ..
@limpopo69 hm no vyzerá dobre, ale už aj nad tou S4 váham kvôli veľkosti a henten je ešte väčší .. a zase tam nie je až taký veľký rozdiel v kvalite, len trochu lepšia batéria a FM rádio
on sa dosť podobá na tú S4 po dizajnovej stránke. Rozmerovo je takmer presne taký istý, ako S4, ale vďaka tomu, že má naozaj tenké rámčeky okolo displeja, tak má pri tých istých rozmeroch vačší displej
Nehovoriac o tom, že G2 má lepší procesor a grafickú kartu a ten displej je pastva pre oči .. ale rozhodni sa podľa seba, hlavne aby si ty bola spokojná
lumiu som mal rok dozadu a vďaka, ani zadarmo OS, na ktorý kašlú vývojári aplikácií u mňa nemá šancu. Android má svoje muchy, ale oproti WP je to 100 a 1
prečo by mala trpieť ?? Sám mám LG G2, ktorý jej odporúčam, a tam ide android absolútne plynulo. Kolegynka si ide kupovat minuloročný High - end, a nie sračku za 100€ z tesca, takže tam jej to pôjde krásne plynulo, minimálne na tej G2. Keby chcela telefón do 100€ tak by som jej tiež odporučil WP, ale kupovať High endový WP nemá zmysel
@kosmiklove ak to, čo som mala posledného dva a pol roka, bolo utrpenie, tak si myslím, že to ešte chvíľu vydržím ja ale nevravím, čo je lepšie, len že čo mne vyhovuje viac
@limpopo69 rok dozadu este nebolo to co je teraz. vyvojari na nic nekaslu. donedavna chybali mozno tak aplikacie bank ale uz aj tie sa postupne zacinaju objavovat android pouzivam cca 3-4 roky ale odkedy mam wp to sa neda ani porovnat. wp je radost pouzivat nic podstatne mi tam nechyba. fungovanie systemu je daleko lepsie a vyladenejsie ako na androide...
@alohomora otazne je len ci si skusala aj ine OS ked vies co ti vyhovuje
Vývojári na WP kašlu, kopa apiek vychádza iba pre Droid a IOS, pre WP buď nevyjdú, vyjdú neskôr, alebo ak aj vyjdú, tak len nejaké okresané verzie.
WP nedokáže prehrať FLAC
Na WP neexistuje žiadny taký nadupaný prehrávač hudby ako je PowerAMP. Možno to zmení VLC.
Každý máme svoju pravdu. WP ano, ale iba low end do 150 €. High endový WP nemá zmysel, preotže pri kúpe telefónu za 300+€ očakávam, že ma nebude telefón v ničom obmedzovať, a to by mňa WP obmedzoval.
Napíšem len, že kúpiť po, nebudem viac písať, lebo o mobily sa nezaujíma, pre mňa zbytočné mať nejaký drahý, najnovší, najlepší, keď rovnako využijem aj nejaký šrot.
@limpopo69 ja teda nemam pocit ze by som bol nejak obmezovany. mozno ked bol este jeden z prvych verzii tak vela veci chybalo. momentalne je uz ale wp konkurencie schopny. a o appky nemam strach. tych je uz v obchode nieco malo cez 500 tisic a to je dost na to ze este nedavno ich tam bolo ledva 100. wp velmi rychlo napreduje takze vela veci ti uz asi uslo
mimo toho flac wp samozrejme prehra. taky moli player ti asi nehovori nic je sice plateny ale to je poweramp tiez..poweramp je dokonca o nieco drahsi..
a kupit high endovy wp samozrejme zmysel ma. ked som porovnaval lumiu 520, 920 a 1520 ktore mam doma tak ten low end je hodne osekany..
@alohomora no co uz. ja som tiez nad tym ohrnal nos ked skoncil symbian a vahal som ci kupit wp alebo android (nakoniec som kupil obidve) a teda kupu wp vobec nelutujem
@alohomora Este sa pozri na HTC One M7,kupis ho za 300€.
A oproti spominanym Samsungom,ziskas ovela lepsie spracovanie (kov),krajsi dizajn (subjektivne),bezkonkurencne stereo repro a ovela lepsie odladeny system (Sense oproti TouchWizu)...
Mal som ho a nemozem povedat krive slovo,sice som uz presiel na M8...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
po vianociach: povianocny dopredaj zasob zo skladov
Nehovoriac o tom, že G2 má lepší procesor a grafickú kartu a ten displej je pastva pre oči .. ale rozhodni sa podľa seba, hlavne aby si ty bola spokojná
Osobne by som bolil lumiu
@alohomora otazne je len ci si skusala aj ine OS ked vies co ti vyhovuje
WP nedokáže prehrať FLAC
Na WP neexistuje žiadny taký nadupaný prehrávač hudby ako je PowerAMP. Možno to zmení VLC.
Každý máme svoju pravdu. WP ano, ale iba low end do 150 €. High endový WP nemá zmysel, preotže pri kúpe telefónu za 300+€ očakávam, že ma nebude telefón v ničom obmedzovať, a to by mňa WP obmedzoval.
mimo toho flac wp samozrejme prehra. taky moli player ti asi nehovori nic je sice plateny ale to je poweramp tiez..poweramp je dokonca o nieco drahsi..
a kupit high endovy wp samozrejme zmysel ma. ked som porovnaval lumiu 520, 920 a 1520 ktore mam doma tak ten low end je hodne osekany..
@alohomora no co uz. ja som tiez nad tym ohrnal nos ked skoncil symbian a vahal som ci kupit wp alebo android (nakoniec som kupil obidve) a teda kupu wp vobec nelutujem
A oproti spominanym Samsungom,ziskas ovela lepsie spracovanie (kov),krajsi dizajn (subjektivne),bezkonkurencne stereo repro a ovela lepsie odladeny system (Sense oproti TouchWizu)...
Mal som ho a nemozem povedat krive slovo,sice som uz presiel na M8...
A vies vlastne ake mas obmedzenia s pracou na SD karte,ak mas Android 4.4.4 KitKat ?