Najhoršie čo môže byť. Zakaždým, keď sa niekoho opýtam čo chce tak nič, potom keď niečo kúpim tak sa to nikdy nepáči, a pozerať sa na tie oduté xichty tak to tiež stojí za to.
nemám ani jeden kúpený a ani jeden vymyslený darček a neviem kedy ich budem kupovať a ani za čo.... asi každému nakreslím nejaký obrázok pred vianočnou večerou
nemám peniaze Asi všetkých až vo februári povozím na aute (ako dodatočným darček ), ale darček venujem asi len dvom osobám a to musí byť originálne... najlepšie ručne vyrobené... takže to musím poriadne porozmýšľať
pre kamaratku mam krasnu Carpisa kabelku, lebo mi prednedavnom hovorila ze ma asi len 3 kabelky a jednu v Euroveicke v Carpise obdivovala tak som jej ju uz kupila
ja som to tento rok vyriešila najlepšie v Eve boli neskutočne dobre dobre typy na darčeky .. take ze doma vyrobiťe krasne čokoladove bonbony a to dám všetkym kamoškam len to pekne zabalím lebo m si tak hromadne davame darčeky take drobnosti najlepšej kamoske musim vymyslieť niečo originalnejsie a nasim kubim niečo asi spoločne a mam to vybavene a ked mi ostanu bonbony tak dam aj babkam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ocovi kúpim niečo s mamou, mame zas niečo s otcom (asi jej dáme opraviť šijacie stroje, lebo nadáva už niekoľko rokov, že jej to dobre nešije)
a kamarátkam sa pokúsim (ak stihnem) vyrobiť niečo ručne, nejaký šperk a pre kamarátkyne deti už mám polovičku darčeka hotového