Ja nie. Som zástancom toho, že ak niečo kupujem tak viem že sa to využije, nie že to kúpim a potom to bude stáť, alebo som to v podstate zbytočne kupoval, vzhladom na to že nezarábam. Čo sa ale stretávam tak každý niečo kupuje.
@wistingher to je taká výhovorka, ako poď na mňa z boku dá sa kúpiť aj niečo lacné, čo poteší, ak si odložíš z vreckového, prípadne sa dá vyrobiť niečo, za čo nemusíš ani platiť, takže skôr je to o tom či chceš
ja to riešim kozmetikou,možno knihou pre dalšich rodinných prislušnikov,čo su bratia,sestra,švagriny,švagor a už len ich deti a potom možno nejakým kuskom oblečenia,nejakou hračkou ktorú viem že tie deti chceli počas roka ale nebolo času a nebolo kde ju zohnať,ale ta kozmetika je najlepšia využiju to najlepšie a tak isto oblečenie vynosia a s hračkami sa pohraju a knihy su neni stale v policiach od prachu ale posúvaju sa po celej rodine
možno ešte nejaká fľaša dobreho vina pre zberateľa
jasné, že áno. príde mi to ako to najmenej čo možem urobit vzhladom na to z su to rodicia a furt sa o teba staraju. tak aspon raz za rok im kupim nieco na co by sami neminuli peniaze nech sa potesia. pride mi dost divne si vedome povedat ze im nic nekupim. ved im nemusim kupit nejaku zbytocnu serepeticku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
možno ešte nejaká fľaša dobreho vina pre zberateľa