to som tu jedina,co vidi v eknihach vyhody? jasne, je iny pocit drzat klasicku knihu v ruke,ale ebooky su dobre napr na cesty,kde si ich do mensieho zariadenia mozete napchat aj stovky, to je slusna vyhoda
ja to prirovnávam ku koňom a autám.... kone sú super, romatika, ale každé z tých eknihy-blééé deciek sa rozváža v nejakom fáre.... to vám nechýba ta vôňa konského hnoja a držanie koženej oprátky?
a existuje mnoho ďalších prirovnaní... dúfam, že chodíte len do divadla a doma žiadnu telku nemáte, alebo len živá kapela.... šak preboha hudba z reprákov.... to je hnus, že?
ja mám strašne rada knihy, klasiku mám samozrejme v papierovej podobe ale ďalšie si už nemám kam dať... takže vidím len jedinú cestu
a presne, mať pri sebe veľa kníh a môcť čítať čo chcem a kedy chcem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale len také do školy
inak nepodporujem toto, som stará škola
len keď máte prečítať 100 kníh, asi si ich všetky nekúpite, keď je to len z donútenia
ja to prirovnávam ku koňom a autám.... kone sú super, romatika, ale každé z tých eknihy-blééé deciek sa rozváža v nejakom fáre.... to vám nechýba ta vôňa konského hnoja a držanie koženej oprátky?
a existuje mnoho ďalších prirovnaní... dúfam, že chodíte len do divadla a doma žiadnu telku nemáte, alebo len živá kapela.... šak preboha hudba z reprákov.... to je hnus, že?
ja mám strašne rada knihy, klasiku mám samozrejme v papierovej podobe ale ďalšie si už nemám kam dať... takže vidím len jedinú cestu
a presne, mať pri sebe veľa kníh a môcť čítať čo chcem a kedy chcem...