nie ... mozno by sa dalo brat ako odmena ked si raz za rok kupim drahsi chlast alebo cigy ale tak to neberiem ako odmenu ale len si poviem ze raz za rok si to mozem dovolit pre potesenie
lofc samozrejme! odmeňujem sa furrt! ale zasa aj "odtrham od huby" keď si nezaslúžim...preto aj často, ako teraz sedím na intraku a nie som vonku lebo "si nezaslúžim" ...
som rpsote pičná povaha popretkávaná prokrastináciou tak potrebuje proste disciplínu
a odmeňujem sa tak že si napr. dovolim dať serialový maratón, alebo si kúpim super čaj, alebo si spravím super čaj proste maličkosti
momentálne mám, že keď dám skúšky tak si kúpim šallinkartu (resp. si zarobím na ňu a následne si ju kúpim alebo zelenú farbuna háro, uvidím
No, nie nekupovala som si veci za odmenu ale momentálne mám na ceste dvojo topánok tak som si povedala že ako za odmenu ku skúškam, aby som to mohla odôvodniť pred ocinkom keď sa ma spýta že načo mi to je
aj hej, ale neplánujem to, skôr spontánne, napríklad dostanem áčko zo skúšky, mám dobrú náladu, tak sa vyberiem do obchodov, že sa niečím pekným obdarím, inokedy mi zase stačí "len" dobrý pocit z dosiahnutia cieľu a nemám potrebu sa odmeňovať
Odmenovanie ja uznavam.Proste netreba to prehanat a kazdy z nas by mal byt za uspech odmeneny.Cloveka to posunie do predu a bude sa este viac snazit.A napriklad pre mna je udmenov uz len to ked nieco sa mi podari a niekto dojde zamnou.ze :patrik,tak toto si fakt dobre spravil,som na teba hrdy....a ta pochvala je niekedy ovela vasciu odmenou ako vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
lak na nechty
alebo nausnice
alebo prosten
alebo niečo proste
som rpsote pičná povaha popretkávaná prokrastináciou tak potrebuje proste disciplínu
a odmeňujem sa tak že si napr. dovolim dať serialový maratón, alebo si kúpim super čaj, alebo si spravím super čaj proste maličkosti
momentálne mám, že keď dám skúšky tak si kúpim šallinkartu (resp. si zarobím na ňu a následne si ju kúpim alebo zelenú farbuna háro, uvidím
ale sebe asi najviac