Ahojte. Na nohe som asi pred rokom zapozoroval niečo na nohe. Neriešil som to som myslel ze otlak nejaky alebo čo. Pred par dnami som zistil ze kurie oká. Doktorka ze chirurgicky vybrať podla nej, že kozna mi povie. 1) boli to? 2) nemáte nejaky receptnato
ja som v detstve mala tiež na chodidle a sami zmizli
ale inak som mala takú náplasť (presne na kurie oká), to si si tam nalepil a potom si to takou šbrabkou (alebo ako sa to volá) oškrabal a bolo po probléme
ale inak, nebolí to, ked ti to robia chirurgicky
mne lepky nepomohli, furt som chodila na dusik asi na 4. krat sa jej to podarilo konecne dat prec, sice pluzgier velky a vodovy jak svina, ale prezila som, musela som
Pouzivaj ciarky a uvodzovky prosim ta, je to pre pochopenie vyznamu velmi dolezite.
Mam jeden ucinny recept, lenze mne pomohol iba na megaodolnu bradavicu, cize ucinok na kurie oko nie je zaruceny, kedze kurie oko od bradavice rozlisuje fakt, ze kurie oko ma koren. Citron poriadne umyjes v teplej vode, nech sa odstrani co najviac chemickych sraciek, vystavis ho, vyberies kompletne cele vnutro tak, aby ti ostala len kora a tu potom nakrajas na kocky, asi take velke, aby ti prikryli cely povrch kurieho oka. Tie kocky das potom do uzatvaratelnej sklenenej nadoby (zavaraci pohar napriklad) a zalejes octom. Nechas to tam poriadne odstat den ci dva a potom prilozis na kurie oko a prelepis leukoplastom. Bude to smrdiet jak slak ale pomaha to. Kazdy den samozrejme ten kusok citronovej kory vymenis.
Mal som ich niekoľko na jednej ruke (rozumej 5), ale po tých piatich rokoch 4 samé zmizli. Jedno mi ostalo a vyzerá, že každú chvíľu tomu dám meno, keď to nezačnem dávať vypaľovať.
ja som sa s tym babrala mastickami naplastami a neviem cim a bolo to na dlho a dost neucinne, konecne som sla ku koznej a ta mi to dala prec do 5 min, ani to moc nebolelo
To teda boli ale ja som ich mal asi 5 na palci tak ked mas ty iba jedno to asi take hrozne nebude alebo neviem kolko ich mas lebo pises nejak podivne ale samotne vystrihavanie neboli lebo to ti umrtvia nohu ale zacne to boliet ked prejde ta kktina na umrtvenie teraz nevim jak sa to vola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale inak som mala takú náplasť (presne na kurie oká), to si si tam nalepil a potom si to takou šbrabkou (alebo ako sa to volá) oškrabal a bolo po probléme
ale inak, nebolí to, ked ti to robia chirurgicky
Mam jeden ucinny recept, lenze mne pomohol iba na megaodolnu bradavicu, cize ucinok na kurie oko nie je zaruceny, kedze kurie oko od bradavice rozlisuje fakt, ze kurie oko ma koren. Citron poriadne umyjes v teplej vode, nech sa odstrani co najviac chemickych sraciek, vystavis ho, vyberies kompletne cele vnutro tak, aby ti ostala len kora a tu potom nakrajas na kocky, asi take velke, aby ti prikryli cely povrch kurieho oka. Tie kocky das potom do uzatvaratelnej sklenenej nadoby (zavaraci pohar napriklad) a zalejes octom. Nechas to tam poriadne odstat den ci dva a potom prilozis na kurie oko a prelepis leukoplastom. Bude to smrdiet jak slak ale pomaha to. Kazdy den samozrejme ten kusok citronovej kory vymenis.
Vypalili mi vsetko behom chvilky a ten ocot som tiez pocula ze je dobry.