Neviete mi povedať, aké majú cenové kurzy v zmenárňach v Chorvátsku? Všade som čítala, že je lepšie si zmeniť eura na kuny tam, lebo majú lepšie kurzy, no niekde som nenašla aké sú, buď len tie oficiálne, alebo v nejakom fóre som našla už zrejme starý kur
uplne najlepsie je vybrat si peniaze z bankomatu... ak mas na priklad v banke unicredit ucet, tak si aj tam vyber z banky unicredit group, a podobne. A radsej si vyber hned viac, a mas pokoj, a neplatis poplatky.
@jaro1991 tak mne ešte dávnejšie teta v banke povedala, že za výber z bankomatu v chorvátsku je poplatok 6 eur... ale že platba kartou ma výjde zadarmo, len zase nedá sa všetko platiť kartou
hovorim, zalezi aku mas banku, a z ktoreho bankomatu vyberas, to sa da zistit aj na nete na pr. tatrabanku tam hladat nemusis ale aj tak tam budu rozdiely medzi tym, v ktorej banke si ich vyberies z bankomatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty