Canon Powershot SX120 is a ešte jeden z tej rady powershot ..ja ho stále píšem. Je to kompakt ale výborne fotí (hlavne vonku). Má super detail (hovorovo makro) od 1 cm.. a na cene už padol.
@druheja asi skôr nejakú zrkadlovku.. ale neviem presne aký je medzi nimi rozdiel.. tak proste aby sa s ním dali fotiť kvalitné fotky vo veľkom rozlíšení
@hayleb nefotíš, nevyznáš sa do toho a chceš zrkadlovku? A do 250 € ? Prečítaj si najprv články aký je medzi tým rozdiel, čo to pofoť oboma foťákmi a potom zhodnoť čo chceš. Veľké rozlíšenie je typická požiadavka ľudí, čo sa do toho nevyznajú (nič v zlom) tak načo by si kupovala zrkadlovku?
@hayleyb do 250e ziadnu zrkadlovku nezozenies, akurat tak nejaku bazarovu, dokonca ani nove telo, nie to este objektiv, tak zrkadlovky zo svojho rozsahu hned vyluc ( pokial nemas k tym 250e este dalsich aspon 250 )
Taky kompakt, ked si vyberies, ked si dobre vyberies ( canon napriklad, panasonic, ale skorej ten canon ) fotia v prekvapivo dobrej kvalite vzhladom na svoju cenu. Na Mpx ani nepozeraj, na kompakt a jeho maly snimac je vela uz aj vsetko nad 10Mpx, uz to iba roztahuje fotky.
Do tej ceny je uplne v pohode ako pise @fxx CANON PowerShot SX210 IS » www.alza.sk/canon-powershot... ale je trosku predrazeny kvoli tomu ze je novy, myslim ze staci v pohode kupit CANON PowerShot SX130 IS » www.alza.sk/canon-powershot... ktory ma HD video ak by ti islo o to, ale horsi objektiv od predchodcu CANON PowerShot SX120 IS, ktory zasa nema HD video, ale fotit sa s nim bude myslim, ze urcite lepsie » www.alza.sk/canon-powershot... a cena je tam paradnych 135eur, ten fotak stal 300eur pred rokom a svetelnym objektivom prekonava vela fotakov vo svojej triede.
Je to na tebe kolko chces za to vyvalit, ale moj nazor, ked kompakt tak canon.
@hayleyb este som zabudol, mala nevyhoda toho CANON PowerShot SX120 IS je taka, ze je to najstarsi model z uvedenych troch modelov co som pisal, co samozrejme nic nehovori o kvalite fotiek
ak by si mala viacej penazi tak CANON PowerShot G12 dokaze z kompaktov priam zazraky » www.alza.sk/canon-powershot... potom uz idu na radu zrkadlovky + rozne objektivy co je daleko ina financna kategoria
@druheja tak určite Zrkadlovka podľa toho načo sa chceš zamerať, Zrkadlovka ja viac profesionalnejšia ako kompakt ja by som skôr bral Nikon D90 alebo D700 cena je vyskoká za obidve ale ak sa chceš tomu venovať na cene nezáleži a treba šetriť
caute, sice nejdem radit, ale hadzem to sem, aby som nemusela zakladat novu temu. chcela by som poradit ohladne kupy fotaku, nie pre uplneho laika, skor trocha pre narocnejsieho uzivatela. na bezne pouzivanie, fotenie hlavne dietata, priroda, makro a keby sa s nim dalo robit aspon ako take video. svagrina ma canon powershot stary cca 2-3roky., je celkom dobry, ale na trhu je kooooopec znaciek, novych typov a neviem sa vobec pohnut z miesta. dakujem za kazdu dobru radu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Canon Powershot SX120 is a ešte jeden z tej rady powershot ..ja ho stále píšem. Je to kompakt ale výborne fotí (hlavne vonku). Má super detail (hovorovo makro) od 1 cm.. a na cene už padol.
ale na nejake to fotenie ti myslím stačí aj kompakt v tej cene
Taky kompakt, ked si vyberies, ked si dobre vyberies ( canon napriklad, panasonic, ale skorej ten canon ) fotia v prekvapivo dobrej kvalite vzhladom na svoju cenu. Na Mpx ani nepozeraj, na kompakt a jeho maly snimac je vela uz aj vsetko nad 10Mpx, uz to iba roztahuje fotky.
Do tej ceny je uplne v pohode ako pise @fxx CANON PowerShot SX210 IS » www.alza.sk/canon-powershot... ale je trosku predrazeny kvoli tomu ze je novy, myslim ze staci v pohode kupit CANON PowerShot SX130 IS » www.alza.sk/canon-powershot... ktory ma HD video ak by ti islo o to, ale horsi objektiv od predchodcu CANON PowerShot SX120 IS, ktory zasa nema HD video, ale fotit sa s nim bude myslim, ze urcite lepsie » www.alza.sk/canon-powershot... a cena je tam paradnych 135eur, ten fotak stal 300eur pred rokom a svetelnym objektivom prekonava vela fotakov vo svojej triede.
Je to na tebe kolko chces za to vyvalit, ale moj nazor, ked kompakt tak canon.