Cusky busky, mam taky problem, ze v mojom okoli(chap, moj panelak) nie je pripojenie na optiku. Tcom je neskutocny uzernik a uz ma dost prestava bavit mu platit za predpotopnu rychlost.
Nejake skusenosti s providermi v okoli stareho mesta, hradu. Le
@antifunebracka tak, ok, ak si to vie niekto nastavit..ja do tej kategorie velmi nepatrim ..aktualne mam asi 6ty den poruchu a tcom mi len napisal, ze to je zavaznejsia porucha, ktora potrebuje viac casu..tak ma prestava bavit.
keď si z ba, tak neviem, čo riešiš. ja som pre nich robila v čase, keď bolo chello na svk úplná novinka, bolo dostupné len v ba, a až po dlhom čase v nejakých 2-3 ďalších mestách. neviem, ako je to s ich pokrytím teraz, ale určite tie káble poťahali už aj ďalej...
no a odhliadnuc od toho, že mi celkom pekne platili tak rýchlosť je spoľahlivá, cena je prijateľná, a jediný výpadok, čo som kedy zaregistrovala, bolo, keď im niekde pri apole posekali káble... pol dňa bez netu, telky, telefónu (sodoma gomora, resp. svätý pokoj
@18 ... ked im posles oznamenie s terminom a ze nasledovat bude uz len vypoved ... uvidis ako rychlo to opravia Ale u mna sa to predlzilo lebo aj modem isiel z reklamacie na dalsiu reklamaciu a PiCina taktiez tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 22056.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 2757.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
cize mam zrejme UPC Fiber Power 25.. aj ked kedysi sa to volalo chello light..
@kolini diky za ochotu , napisem im a uvidim, ci ich mozem privitat v mojom hniezdocku.
no a odhliadnuc od toho, že mi celkom pekne platili tak rýchlosť je spoľahlivá, cena je prijateľná, a jediný výpadok, čo som kedy zaregistrovala, bolo, keď im niekde pri apole posekali káble... pol dňa bez netu, telky, telefónu (sodoma gomora, resp. svätý pokoj