@rocafella Ten oneplus 3 sa paci aj mne. No neviem ako na tom bude ten foto senzor od Sony lebo co sa tyka Galaxy S7 tak ten ma brutalny fotak. A dufajme ze software bude vyladeny
Ja som môj nokia 603 kúpil za 130€. Slúchadlá za pár mesiacov rozložené, kryt mi doteraz vydržal, len predvčerom som rozbil kľúčmi displej, tak idem kupovať nový a často sa zasekáva, mám ho už druhý rok, ale pokiaľ nie si náročný a potrebuješ len volať, smskovať je to super mobil. Ja s ním však chcem aj netovať a o foťáku ani reči. Preto by som aj ja rád dostal rady niečo šité na mňa. Rád investujem aj do veľkosti úložného miesta, ale nie je to nutnosť, možno nakoniec budem používať túto Nokiu na prehrávanie hudby, lebo to mi zatiaľ funguje dobre.
Ideálny mobil pre mňa sa môže vyšplhať max. na 800€, čo som pozeral také lepšie. Displej aspoň 140x70. Dobrý foťák nad 16mpx. Procesor aspoň 2ghz. Ramka 3g. Ak viete o niečom nie moc drahom, tak prosím dajte mi tipy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Za mňa Huawei P9 lite, One Plus X alebo Xiaomi Redmi Note 3
Z bazáru Nexus 5x 32GB (a možno aj nový, ak sa podarí)
Nexus = panensky čistý Android + záruka, že najbližšie 2-2,5 roka budeš mať najnovší Android medzi prvými .....Plus samozrejme dobrý, výkonný hardware
Ak nutne iPhone, tak vyžobrať aspoň iPhone 5, ideálne 5s ....
Ideálny mobil pre mňa sa môže vyšplhať max. na 800€, čo som pozeral také lepšie. Displej aspoň 140x70. Dobrý foťák nad 16mpx. Procesor aspoň 2ghz. Ramka 3g. Ak viete o niečom nie moc drahom, tak prosím dajte mi tipy.
HEIL NEXUS. nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus nexus ...