Cavte ludia. Hladam nieco so silnou grafikou a primeraným rocesorom do ceny 800 eur. Prioste chcem na tom hrat call of duty black ops na plných detailoch v natívnom rozlíšení. Je na trhu nejaká mašina mojich poziadaviek a ak nie, co je tak najblizsie ? di
@filus no ja hram na xboxe, dokonca cod, a na to, ako som nadaval ako moze clovek s gamepadom hravat fps, tak rychlo som si zvykol a nemenil by som za klavesnicu a mysku ani keby ma z koze drali
Za 800 eur poskladas taky comp, o akom sa este pred rokom mohlo beznemu cloveku len snivat. Ale ber to tak, ze rok,dva a uz ti nebude stacit. Ak chces nieco s dlhodobejsou perspektivou, tak si este par stoviek dosetri.
Ide to dopredu strasne rychlo... dnes si kupis bombu a za par mesiacov je to shit.
@filus preco? ja mam Nintendo 3DS a tam su take hry ake si na pc nikdy nezahras... ps3, xbox, pc..vsade su hry na jedno kopyto...rovnaky stereotyp...predbiehaju sa v grafike ale na to co je hratelnost uz zabudli...az na par vynimiek a tych je kurevsky malo
@filus dobre napísal konzolu ani nepriateľovi, ale zasmail soms a na dôvode: chcem hrať cod black ops na max detailoch a natívnom rozlíšení, humor ON? veď je prvý apríl
@10@14 je pravda že je zopár titulov čo by som uvítal aj ja na kompa ale ja si zasa potrpím na čo najpremakanejšej grafike čo do konzoly čakať nemôžem kvalitu DX10, 11 nedosahujú ani keby čo robili, nevravím že čo neni nemôže byť
@filus no pokial si grafik, robis s videami, alebo pouzivas specificky software ktory potrebuje tolko pamate, preco nie? v opacnom pripade je problem vyuzit aj 4GB (6GB ak mas dosku s triple channelom) a pride mi to ako dost zbytocny luxus..
@tommyhot Neviem či využije alebo nevyužije, ja som hovoril, že za 800 eur si to v pohode môžeš dovoliť a ešte ti aj zvýši a s CoD taká mašina nebude mať problém. A hovorím, že v dnešných stolových výkonnejších PC je 8 GB normálka.
@jeko neviem na co by som kupoval dalsie 4GB za 50 a viac eur, ked to mozem investovat do vykonnejsej grafiky povedzme. 8GB nevyuzijes pokial nemas uchylne zvyky ako @filus a nehovor mi, ze je bezne mat tolko ram v desktopoch. Vykon hier je zavisly v prvom rade na grafike, ak su nahovno optimalizovane tak na procesore a az potom je to pamat, ktora ani z daleka nemusi byt nejaka obludna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
... inak ten vzhlad fora ma prekvapil, ale je taky len preto ze je 1. april ... a opytat sa radsej chod az ked nebude 1.4.
Ide to dopredu strasne rychlo... dnes si kupis bombu a za par mesiacov je to shit.
@king0dano Nejaké smiešne CoD tam pôjde na full snáď 70 fps : )
@filus no pokial si grafik, robis s videami, alebo pouzivas specificky software ktory potrebuje tolko pamate, preco nie? v opacnom pripade je problem vyuzit aj 4GB (6GB ak mas dosku s triple channelom) a pride mi to ako dost zbytocny luxus..