Potrebovala by som lacný strojček na zuby (bolo by fajn keby je aj dobrý ) poradíte mi prosím? Napíšte približnú sumu a meno ortodentologa a ja si potom vyberiem, môže to byť akékoľvek mesto to mi je jedno celkom
Vsak ale to neni len tak ze zaklopes dobry den chcem strojcek.. Musis mat odporucenie,rtg chrupu,potom ci je vhodny na tvoj chrup pevny alebo vyberaci...atd....
Ja mam dobru strojcekovu zubarku v Kosiciach prisla som k nej bez odporucania len tak som sa objednala na prvu konzultaciu ktora je zadarmo ze co povie este ho mam len mesiac a pol na zuboch ale som spokojna, dr je mlada, super zlata a ochotna, mam alergiu na urcite kovy tak mi objednala zamky aj drotiky bez danych kovov a tak a tym ze som stara poistovna mi nepreplati nic, tvrdila ze cela liecba vyjde do 1400€ so vsetkym vola sa MDDr. Renata Urban .. ak este nieco kludne napis spravu
ja mam tiez strojcek a extremne super celustnu v zlatych moravciach... aj ked cestujem zo zvolena stoji mi za to... ale mam invisalign a ten asi nepatri do kategorie lacny ale odporucam ju ak si z okolia, lenze neviem po com ma normalne strojceky
dalej zavisi ci si uz mala 18 alebo ci si uz mala niekedy strojcek kvoli poistovni
No ak si z Bratislavy tak si pozri Beatu Kosturovu. Fakt super a myslím ze sa oplatí kedze platíš iba za suroviny/ingrediencie co použila na výrobu strojčeku. Skus si ju pozrieť aj si náhodou z BA v poliklinike Ružinov a myslím ze ma v pohode ceny lebo som mala spolužiačku ktorej uctovala jedna strojcekova mladá baba dosť veľkú palku ta strojček a kontroly... Ako fakt vysoke ceny a proste hrôza... Ale no ja odporúčam Tu Beatu Kosturovu fakt milý prístup a aj sestričky a taka pohodova osoba. Ktorá aspoň nezdiera ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dalej zavisi ci si uz mala 18 alebo ci si uz mala niekedy strojcek kvoli poistovni