bohužiaľ do každej školy musíš zájsť niekde titul získaš ľahšie, inde naopak.. každopádne študovať kvôli titulu niečo čo ťa nebaví a nemá budúcnosť je strata času...
Sociológia, Soc. práca, niektoré predagogické, kulturológia, muzeológia + čokoľvek na slovenských súkromných VŠ a ešte niekoľko VŠ známych napríklad tým, že 3ročný odbor sa tam dá spraviť za rok
Ale ak si podľa tohto vyberáš VŠ tak to ako je fakt perspektívne...
jj dubnicky inšitút je mega . smiley:
a tuším tam môžeš štuzdovať len dva roky (aj externak majuzdarma ab vobec tam kohosi mali) a ten treti musíš chodiť do trnavy . smiley:
agitačne one bolo u nás na škole od nich .D
a oni sa vyslovenie snažia tam udržať tych ludi jaq sa len da .D
alebo odporúčam na ukrajinu ísť študovať... tam sa teiž snažia udržať si akos a len dá, akorát že kladu velke naroky na to čo už máš, lebo že zš a sš je tam ale strašná drezúra ....ale že výšku zrobí každý .D
@lenkaska1 ono to vzniklo asi preto, že tych škol je vela, tak maju všetci dojem, že je ľahka. Ale teraz ked zatvorili X detašovaných pracovisk, ostali už len tie dobre, k nam chodi bežne akreditačna komisia a otvorila nový odbor ktorý študujem tiež Inak ja sa bežne niekedy učievam na skušku aj mesiac a stane sa, že ani neprejdem proste nech si to idu skusit ostatní. Ja ked som bola na strednej tak všetci vraveli že je to ako tovareň na titul lebo jeden povedal......
Ako jasne že to nie je ako fakulta riadenia a informatiky napriklad ale tak každa škola čo viem ma aj lahsie aj tažšie skušky
Nech vyzniem ako idiot, ale mne príde študovať čokoľvek na SR náročné, hlavne z toho dôvodu, že neznášam memorovanie obrovského množstva učiva. A to je na našich školách potrebné snáď všade.
Je jedno ci je skola lahka alebo tazka, pokial vies co chces. Ale studovat lahku len koli titulu je zbytocnost takych ludi je 5888439754 a pozri sa jak sa maju, asi vies.
sociálna práca na UCM v Trnave - denní študenti mali v druhom ročníku školu jeden deň, v treťom - bakalárskom majú dva dni a to už si polovica z nich dáva individuálny plán
@borovy clovek by si myslel ze slovensky jazyk je lajtka ale na mojom dennom odbore nespravilo viac ludi uvod do slj nez anglicku fonetiku a na druhom odbore teraz vacsina spoluziaciek nevie prejst cez ortoepiu a ortografiu
takze slovencinu neodporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
btw. a zrovna tá nukleárna samotná neni ešte tá najviác najtažšia.. oblast fyz.
Pre mňa osobne sú ľahké matika, fyzika, chémia, informatika.
To znie ako Vysoka skola medzinarodnych vztahov Kamenica nad Cirochou
Ale ak si podľa tohto vyberáš VŠ tak to ako je fakt perspektívne...
1- ročné externé štúdium pre menežeris !
ak ti vsetky plany stroskotaju tam mas istotu !
a tuším tam môžeš štuzdovať len dva roky (aj externak majuzdarma ab vobec tam kohosi mali) a ten treti musíš chodiť do trnavy . smiley:
agitačne one bolo u nás na škole od nich .D
a oni sa vyslovenie snažia tam udržať tych ludi jaq sa len da .D
A navuse ked vam daju naučit sa X zakonov ktore sa stale menia... Sak poďte skusiť
Ako jasne že to nie je ako fakulta riadenia a informatiky napriklad ale tak každa škola čo viem ma aj lahsie aj tažšie skušky
takze slovencinu neodporucam
pohladaj nieco sukromne v co najmenej znamom meste a mas diplom v ruke ale nie, @1