Značku obľúbenú nemám. Akurát si lakujem nechty na čierno-bielo pásikavo. Obľúbené farby lakov nemám, ale najčastejšie si na čierno,červeno a ružovo, lebo mi to ladí s oblečením.
cervena ... aaa momentalne som natrafila na lak od oriflame-u ... giordani gold konkretne ... taky uzasny bordovy je ... zatial som taky odtien inde nezohnala ... co je skoda
Teraz mam taky fialovo metalizovy od maybaline, som ho kupila v akcii za 2e nieco.. Je to moj druhy od mayballine a vydrzi mi aj tyzden a furt ho nemam nejak moc odrety, takze odporucam, aj ked si ho kupujem iba ked je v akcii. a inak vacsinou nejaky cerveny nosim,
fialovy, v zime aj cierny a skor tmavsie farvy v lete zzase scetlejsie. a znacka vacsinou essence, miss sporty, catrice alebo este elf.
hlavne odtiene cervenej a cervenoruzovej, toho mam doslova ze mrte.
okrem toho este lubim velmi velmi velmi hnedu na nechtoch.
u mna lak velmi zalezi na dlzke nechtov ktoru mam, niektore farby ich opticky doslova skracuju, co neznasam, takze si ich davam len vtedy ked mam nechty vypestovane.
a moja oblubena znacka ktoru mozem vsetkym zenam odporucit je Art de Lautrec (znie to francuzsky ), kupujem ich v Poluse v jednom stanku za cca 3e a su bozske. Taku fantasticku konzistenciu nema ziadny iny lak co som skusala.
ja mám teraz na nechtoch orandžový Maybelline a používam skoro všetky farby, najčastejšie ružový Essence, ktorý mi už veľa ľudí pochválilo pretože je to taká zaujímavá ružová a môj najobľúbenejší a najkvalitnejší sa mi zdá fialový od Rimmel s lykrou
no ja to rada striedam, ale ma štve, že mám veľa lakov a nemôžtem ich tak často striedať, lebo som lenivá lakovať si nechty
a mám rada essence laky, catrice,gosh ale ani maybelline neni zlá. A ešte dermacol je v pohode. vlastne mi je to jedno len laky z avonu mi nejako nesedia ani z orfilame.
Najradšej mám francúzsku manikúru (tip rôznych farieb) ale to mi robieva švagriná Je šikulka.
Laky na nechty...veľmi nepoužívam zelenú, hnedú, "žiarivočervenú" (ale takú vínovú - do bordova - mám rada )
Mám rada rôzne tmavé odtiene - tmavú tyrkysovú, šedú, modrú, fialovú...alebo potom perleťové a trblietavé priesvitné laky. A tie "morfujúce" - napr. od miss sporty taký khaki/fialový, ten je krásny
Teraz v lete aj žltú, oranžovú a svetlejšie odtiene. Respektíve- nakúpila som si ich Ale veľmi zatiaľ nepoužívam
A značky nemám nejaké extra obľúbené, ale AVON sú fajn, okrem color trendov (tie sa mi olupujú hneď na druhý deň) a SHE veľmi nepoužívam. Ale maybelline, miss sporty...a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
obľúbená značka je tá, čo je najlacnejšia a má najmenšie fľaštičky.
a znacka Essence, Catrice, Essie, Sally Hansen
Ale keď tak nad tým rozmýšľam, už som si strašne dlho nelakovala nechty. Ale nejak mi to nechýba no.
fialovy, v zime aj cierny a skor tmavsie farvy v lete zzase scetlejsie. a znacka vacsinou essence, miss sporty, catrice alebo este elf.
noo najobľúbenejší je BarryM, ten mám červený, to je skvelý lak..a potom mám nejaké malé Rimmel, Pupa a asi h&m
Tmvoružový je pôvodne.
Len po ôsmych vrstvách neviem...
Nie je obľúbený, len ostatné sú vyschnuté.
okrem toho este lubim velmi velmi velmi hnedu na nechtoch.
u mna lak velmi zalezi na dlzke nechtov ktoru mam, niektore farby ich opticky doslova skracuju, co neznasam, takze si ich davam len vtedy ked mam nechty vypestovane.
a moja oblubena znacka ktoru mozem vsetkym zenam odporucit je Art de Lautrec (znie to francuzsky ), kupujem ich v Poluse v jednom stanku za cca 3e a su bozske. Taku fantasticku konzistenciu nema ziadny iny lak co som skusala.
červená farba.
tot vše.
a oblubená značka je určite CATRICE, vydržia dosť dlho, dobre sa s nimi pracuje, nelúpu sa ...
a mám rada essence laky, catrice,gosh ale ani maybelline neni zlá. A ešte dermacol je v pohode. vlastne mi je to jedno len laky z avonu mi nejako nesedia ani z orfilame.
Laky na nechty...veľmi nepoužívam zelenú, hnedú, "žiarivočervenú" (ale takú vínovú - do bordova - mám rada )
Mám rada rôzne tmavé odtiene - tmavú tyrkysovú, šedú, modrú, fialovú...alebo potom perleťové a trblietavé priesvitné laky. A tie "morfujúce" - napr. od miss sporty taký khaki/fialový, ten je krásny
Teraz v lete aj žltú, oranžovú a svetlejšie odtiene. Respektíve- nakúpila som si ich Ale veľmi zatiaľ nepoužívam