suhlasim s @4 pracu som si posunul hned po skole na hodinku niekedy dve teraz uz nula prestal som chodit na kruzok koli skole ale aj koli nej skola ona a kruzok nejdu sklbit... musel som jedno nechat aby som ten cas mal.. cas sa najde ak chces.. a ak lubis.. ak si ho nevies najst ani len cez vikend alebo dva krat pocas tyzdna... tak ho nemas rada..
ale mozno by si sem mohla napisat aj preco ten cas nemas
co ja viem ja mam 15...casu mam dost....a neni nikto s kym by som ho travila...nechapem co robis ty ked nemas nanho cas...ale tak poznam aj takych vytazenych ludi...
pozri, ak nanho nemas cas, treba si vzazit, nakolko si vazis jeho a svoje aktivity...ale ak nanho nemas cas, znamena to, ze mas vela vela aktivit, cize si fakt neviem predstavit, ze by si ich aspon trochu nevedela vyriedit...
su ludia, co chodia s vecne odcestovanymi modelkami a maju na seba cas...sic mozno menej, ale maju...
no ja som mala na chalana čas vždy, to skôr on na mňa nemal čas, aj keď som ho ľúbila som proste taký typ ktorí to neznesie nebyť s ním, som sa s ním rozišla a hotov, si namyslite že som bezcitná...ale ja nedokážem mať niekoho s kým nie som...
v mojom čase by mal chalan prednosť...aj pred všetkými kamarátmi...potom ešte zabíjam čas aj školou teda učením sa a podobne ale neviem si predstaviť že by mi to zaberalo až tolko času aby som na frajera nemala čas... pochopila by som ťa ak sa náhodou profesionálne už dlho venuješ nejakému športu a chodievaš na zápasy často atď..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tak ked nemas cas a neda sa to zmenit, tak nic by som nerobil...by som cakal, kym budem mat cas
ale mozno by si sem mohla napisat aj preco ten cas nemas
su ludia, co chodia s vecne odcestovanymi modelkami a maju na seba cas...sic mozno menej, ale maju...