Krisboye » www.birdz.sk/webka/nightmare... nepovedala som mu to osobne do oci ale hadam nieje slepi vidi ako sa knemu spravam a mozno aj tam je chyba preto ma bere iba ako kamosku
Možno on má niekoho o kom nevieš a možno sa bojí vzťahu s tebou aby neprišiel o kamarátku s ktorou si vo všetkom rozumie okrem lásky. Ale raz to určite príde len musíš vydržať lebo ak pocíti nátlak vzdá sa aj kamošky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nepovedala som mu to osobne do oci ale hadam nieje slepi vidi ako sa knemu spravam a mozno aj tam je chyba preto ma bere iba ako kamosku
no ale poradil by som ti aby si počkala a možno troška mu naznačila že je ti velmi blízky
..kvak..
Ostáva ti už len čakať, ako sa to celé vyfarbí... neviem, či je tu nejaká iná možnosť...
sa pozname uz neaky ten cas si mi nespominala nic take musi byt hlupak co si nevsimne tvoju krasu
ale ty sa tohto báť nemusíš, takže nemyslím, že by to bolo až také zakopané, hlavne to nevzdávaj