Píšem si s jedným chalanom cez net.. ešte sme sa osobne nestretli... ale máme fotky... on býva pomaly na západnom slovensku.. a ja na východe... ktovie.. či sa vôbec stretneme... alebo čo... možno aj hej.. dúfam... je to super človek.. mám ho rada.. a aj
Ty nemáš v skutočnosti rada jeho, ale jeho štýl písania. Ani nevieš, aký je naozaj. Iné by bolo keby sa stretnete aj naživo a naďalej to udržujete.
Ale každopádne ti rozumiem, takéto lásky cez net som už aj ja neraz zažila. A síce to nikdy dlho nevydržalo, ale teraz na to spomínam s úsmevom, ako som mohla byť taká hlúpa a "chodiť s niekým", poprípade si písať zamilované sms s niekým, koho som ani nevidela
@2 Vačšinou nás to prestalo baviť asi tak po mesiaci
Ale s jednym chalanom som si písala vyše pol roka a to každý deň na pokeci, prebrali sme spolu pomaly všetky témy na svete a naozaj som si ho obľúbila viac ako kohokoľvek naživo.
Ale potom odišiel na rok do Anglicka, tak sme to ukončili, lebo nemalo zmysel zbytočne sa trápiť nad niekým, kto je tak ďaleko.
ja by som nevydržala tak .. šak to si zadanáá, ale zároveň sama neviem no.. keby ste stretli tak iné to je, ale toto?? a presne, je to celé len virtuálne..nevieš aky v skutočnosti je..
@6 presne tak........nepisala si nahodou o nejakom 23 rocnom?? ako mozes mat rada toho 21 rocneho ked s 23 rocnym ides von a pusinkujes sa s nim??????? tak toto mi fakt neni jasne.....
Zaujimave. mate sa radi. Ale je to vsetko iba cez net ... fotky ti moze poslat, no on to nemusi byt ... ale budis. Ano zda sa mi to chore a sialene na vas vek. v takom veku do 15 by som este pomlcal virtualny svet a tak.
Toto nie je ani laska, proste to je len daka naklonnost k tomu cloveku obdiv. No laska to ziadna urcite nie je
.... no tak s tým 23 ročným.. to nedopadlo.. nijako.. zdá sa mi byť divný.. a mám z neho zvláštny pocit.... a s tým 21 ročným... neviem.. ako to dopadne...
no aj ja mam taky trosku problem .. ale mysliem ze to mam este horie lebo ja mam chalana a zacala som si pisat s takym chalanom a dost sa mi zapacil... a este je z toho isteho meste........... tak neviem co mam robit.. a to mam inak rada svojho chalana velmi.. tak neviem ... asi to je moja chyba.. teda asi isto .
Ja nejak nechapem ludi co sa dokazu zalubit alebo namotat na cloveka cez net..Ja som spoznala tiez jedneho cloveka,ktory je zlaty mily dobry a vie o mne veci ktre nevedia ani moji najlespi kamarati ale laskou by som to nenazvala ani ziadnim namotanim..Nie 1x sa mi stalo ze sa do mna nejaky chalan "zalubil"..Ja to nepochopim asi..Je rozdiel rozumiet si cez net,zacinat sa mat radi dat stretko a po nom keby vznikol vztah to pochopim..ale chodenie cez net s dakym kto ma "fotky" a je dost daleko asi by nemalo vyznam..ale kazdy sme nejaky
cawte ľudkovia ja si o tejte téme myslím len dobre veci a prečo?? v jeden deň mi napísal jeden chalan on je z námestova ja z popradu dali smesa doreči a zrazu z toho vyšla láska opýtal sa mači s ním chcem chodiť a ja som súhlasila terza sme spolu už 9 mesiacov a sme hrozne šťastný už niekoľko krát sme sa chceli stretnúť ale nikdy to nevyšlo ale ten hore vie prečo nám to nikdy nevinde asi hladá tú správnu chvíľu na zoznámenie moc ho mám rada ľúbim ho a verím mu taže naozaj nie je to blbosť myslím že je to veľmi zaujímavé mám k tomu aj príklad mojej sestry tá sa tiež dala s chalanom dokopy cez net a teraz spolu robia svadbu taže nie vždy je to blbosť ako hovorí väčšina ľudí
nieje to blbosť ja som so svojím priateľom už 4 roky a tak isto sme sa spoznali cez net treba však natrafiť na toho správneho a nie na úchyla čo ťa bude namotávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale každopádne ti rozumiem, takéto lásky cez net som už aj ja neraz zažila. A síce to nikdy dlho nevydržalo, ale teraz na to spomínam s úsmevom, ako som mohla byť taká hlúpa a "chodiť s niekým", poprípade si písať zamilované sms s niekým, koho som ani nevidela
Ale s jednym chalanom som si písala vyše pol roka a to každý deň na pokeci, prebrali sme spolu pomaly všetky témy na svete a naozaj som si ho obľúbila viac ako kohokoľvek naživo.
Ale potom odišiel na rok do Anglicka, tak sme to ukončili, lebo nemalo zmysel zbytočne sa trápiť nad niekým, kto je tak ďaleko.
Toto nie je ani laska, proste to je len daka naklonnost k tomu cloveku obdiv. No laska to ziadna urcite nie je
ale držim palce možno sa do vydarí...ale ja som tiež niečo take skusila ..ale to sa nedááá