Myslite si, ze este exituje v tejto dobe prava laska a nie len sex? baby, ktore su zadane maju aj horsich chalanov odomna a ja babu nemam len kvoli zvhaldu.. Ja si msylim ze tato doba je zamerana len na vzhlad..
aj ty by si urcite nechcel nejaku skaredu babu...aj mne sa paci u vacsiny hlavne vzhlad ved to je to prve co si clovek vsimne, ale pacia sa mi mnohe aj kvoli povahe len tie su zial vzdy zadane ci byvaju daleko...takze zostavaju mi len tie prazdne schranky co maju na sebe tonu make-upu a dermacolu...ja na pravu lasku neverim lebo ziadna laska nevydrzi vecne
aka tato doba? Toto co je bolo aj kedysi davno davno. len sa to tolko neukazovalo nedavalo sa to na net. lebo ziadny internet nebol a takych kravinach v novinach nemohli pisat. asi tak takze tato doba je len akymsi pokracovanim tej co to zacalo.
A tiez musim uznat, urcite by si nechcel skaredu zenu. ktora by sa konkretne tebe nepacila.
v 15-stke to tak je..ale ked nejaka dospeje ..urcite zacne postoj menit.aj ked kasko ma pravdu...ked sa ti niekto nepaci a nie je to jeho typ,tak s nim nic mat nebude...Tak to je a tak to bude
prvé čo zaujme je vzhľad a na druhom mieste je povaha, lebo tú navonok nevidno a pekný zovňajšok ti nezaručí, že si s danou osobou budeš mať čo povedať a bude ti fajn ... často pod peknou škrupinou nájdeš primitívneho človeka, takže ten vzhľad netreba až tak prehnane riešiť ... a to že baby majú aj horších chalanov než si ty si tak k srdcu neber
a k tej otázke či pravá láska existuje, možno aj hej, ale na to ti odpoviem keď ju nájdem
Mno ja som dospela k nazoru ze prava laska neexistuje ... a uplne nie večne ... mozno prvych par dni ... tyzdnov ... mesiacov ... ale potom to vsetko zhasne ... chlapy sa boja zodpovednosti a preto utekaju stale k inej sukni!!je to pre nich lahsia moznost ako povedat svoje city a bojovat za tu osobu ktoru maju skutocne radi!!!!!!!!!!!!!v dnesnej dobe je to tak ... mlade decka sa predbiehaju v skusenostiach ake nadobudli ... stale menia ze partnerov ... miestami je to az komicke ako tie deti si myslia ze je to laska co citia k sebe ...!!!keby existovala laska tak by neboli rozvody ... nemanzelske deti ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmm.. ešte trošku verím v lásku.. a ty babu nemáš kôli vzhľadu ale kôli tomu že to s nimi nevieš .. a k @10.. ty nevieš čo je to láska, to čo si popísala je zamilovanosť..
@10 myslim si ze si ece lasku nespoznala takze suhlasim s @14 ze to je zamilovanost....laska netrva urcite len par tyzdnov-....ten kto si mysli ze za tyzden vznikne ozajstna laska,ece nelubim....a ja viem co hovorim....a k teme: prvy dojem je naozaj dolezity ale vzhlad nie je vsetko...zalezi hlavne na tom co vyjde z ust cloveka...keby som mala chodit s chlapcom s kt. si nemam co povedat-to nema vyznam...a je jasne ze baby si najprv vsimaju peknyx xlanov...ale ked sa snazis a si fajn tak sa o vzhlad tak nezaujimaj...
suhlasim s tebou, ze ludom strasne zalezi na vzhlade, je strasne vela povrchnich ludi. No ludia, ktori su spolu kvoli vzhladu to daleko nedotiahnu. Dat sa s niekym dokopy LEN kvoli tomu ako vyzera je dost primitivne, lebo neskor mozno zisti, ze s danym clovekom si nema co povedat ... A je dost mozne, ze kedze si tak strasne zakladaju na vzhlade, zahladia sa na ineho pekneho cloveka, a toho predtym nechaju, a tak to ide .. az kym zostarnu, vtedy ASI zistia skutocne hodnoty na cloveku, lebo uz zda sa nebude taki pekni ako v mládí...
Len k tej láske...či exitustuje "pravá".. Určite hej.
A večná , tak to je už individualne. Môže existovať, pokial sa tí dvaja dotyční o to snažia... Teraz to každý radšej "vyrieši" jednoduchým rozchodom/rozvodom, namiesto toho, aby sme sa snažili toho druhého pochopiť, komunikovať o problemoch atď. Tak potom sa nečudujme ... Treba sa snažiť , ale z obidvoch strán.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A tiez musim uznat, urcite by si nechcel skaredu zenu. ktora by sa konkretne tebe nepacila.
ani ty sa urcite neotocis na ulici za kazdou priemernou babou ktora prejde okolo
a k tej otázke či pravá láska existuje, možno aj hej, ale na to ti odpoviem keď ju nájdem
A večná , tak to je už individualne. Môže existovať, pokial sa tí dvaja dotyční o to snažia... Teraz to každý radšej "vyrieši" jednoduchým rozchodom/rozvodom, namiesto toho, aby sme sa snažili toho druhého pochopiť, komunikovať o problemoch atď. Tak potom sa nečudujme ... Treba sa snažiť , ale z obidvoch strán.