Caute, to co sa nezmestí pisem do komentára. Ide o to, ze som spoznala strasne super chalana, ktory je velmi mily, priateľsky a nehorázne výborný clovek. Som si istá, ze zo začiatku sa do mna zaľúbil a hned na to aj mne. Nikdy sme vsak spolu nemali
Nemali sme nikdy vztah. Nie sme ani moc kamaráti, len ludia ktori sa poznajú. Zozaciatku sa na mna velmi často pozeral a bolo mi jasne, ze sa mu ľúbim, no teraz po nejakom case ho uz fakt nezaujimam a velmi ma to trápi, lebo ho mam naozaj velmi rada ...boli sme si fakt dost povahovo podobní a mali sme rovnaké plany a aj ma fyzicky priťahoval....nemyslim si, ze niekedy este nájdem takú úžasnú osobu jak je on a to ma desí..navyše za 4 mesiace odchádza na vysokú skolu do zahraničia a mam dojem ze to bude posledny krát co sa budeme vidieť ..
Áno aj ja poznám jedno super dievča ktoré je ale ďaleko v zahraničí a už som ho roky nevidel. Stále ju mám rovnako rád
Lenže ja mám smolu v tom že ona ma má hlboko v ****. Takže ty ak ešte máš šancu tak mu skús aspoň napísať keď nie osobne a môžte byť aspoň cez internet v kontakte ktovie čo bude v budúcnosti.
Láska je utrpenie ale nie vždy. Je veľa párov čo sa uvideli dali dokopy a žijú šťastne doteraz. Ak to ale nevychádza tak je to veľké utrpenie
"nemyslim si, ze niekedy este nájdem takú úžasnú osobu" A čo je jediný na svete? Toľko mužov je na tejto planéte, že takých ako je on by si ani na oboch rukách nespočítala.
Hovorí sa, že "Pre lásku urobíš všetko." Tak nevyplakávaj sa na birdzi a vschop sa! Veď mu povedz, že ho máš rada. Ako nechápem v akej spoločnosti žiješ. Veď dnes esistujú aj sociálne siete a cez ne si môžte písať. Dnes existuje verejná doprava. S ňou môžeš za ním cestovať. Tak aký je problém?
Či nedaj Bože rodičia ti to nedovolia???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Lenže ja mám smolu v tom že ona ma má hlboko v ****. Takže ty ak ešte máš šancu tak mu skús aspoň napísať keď nie osobne a môžte byť aspoň cez internet v kontakte ktovie čo bude v budúcnosti.
Láska je utrpenie ale nie vždy. Je veľa párov čo sa uvideli dali dokopy a žijú šťastne doteraz. Ak to ale nevychádza tak je to veľké utrpenie
Môže nájsť ďalšiu úžasnú osobu ale nemusí byť už tak super ako tá predošlá.
Či nedaj Bože rodičia ti to nedovolia???