to je polemika ,neviem sa k tomu vyjadrit ,skor myslim ,ze na cely zivot len minimalne ......mozno len jeden par z milionov sa lubi az do smrti ......a zoznamovanie cez internet ..v pohode ,preco nie ?
@2 som toho isteho nazoru a je to realne vela ludi nan ieco take veri a dufa ale celkova spolocnost ten dojem neutvara.. to neznamena ze to nie je realne
podľa mňa je láska na celý život úplne reálna.. ale partnery by mali dokázať odpúsťať a byť dokonale trpezlivý..
a láska cez internet je možná.. dokonca som to už zažila.. nie konkrétne ja.. ale poznám ľudí čo sa spoznali cez net... vzali sa a majú krásne bábo.. (zaujímavé... ale splodené až po svadbe..) a snáď oni zažijú dokonalú lásku na celý život lebo im to prajeeeeeeeem.. zaslúžia si to..
čiže vyplíva z toho že láska cez internet je rovnako reálna ako láska na celý život..
existuje.. len ludia musia mat otvorene oci a davat pozor aby ju neprepasli.. niektori ludia su proste k sebe stvoreni a nie je to hned vidno.. potvrdzuje mi to vela stastnych manzelstiev v mojom okoli..ludia na ktorych vidno ze sa naozaj miluju aj po styroch detoch a tolkych rokoch.. teda vela ako vela.. ale na dnesnu dobu je to teda dost:p
No kto si povie, ze neexistuje tak pre toho ani existovat nebude. A co maju vsetci s tym "" ach boze sklamal som sa"" uz fakt nechapem. Aka je pravdepodobnost ze na prvy krat trafime jackpot ?
Ved to je sucast nasho dospievania. Poucit sa z vlastnych chyb a ist dalej. Akokolvek inteligentne sa vieme tvarit , vzdy platilo plati a bude platit :
mlady clovek - sprosty clovek
Az skusenostami (ktore by sme bez sklamani nikdy nenadobudli) sa naucime poznat co to je skutocna laska a co vsetko obnasa. Zatial co niektori su vecne nepoucitelni a ini to vzdaju, par vyvolenych ju najde a poznam pomerne dost prikladov trebars aj moji prarodicia 50 rokov manzelstva , a tie city boli zjavne az do ich smrti.
Clovek sa musi sa vediet obetovat, nieco do vztahu vlozit nieco mu proste dat , snazit sa bojovat , obcas si zakusnut do jazyka , mysliet na buducost pre uspesny vztah laska sama o sebe proste nestaci.
Mlady clovek ma pravo uzivat si zivot tak ako najlepsie vie, ucit sa , zbierat skusenosti . Je to prirodzene a je to krasne, je to najkrajsia a zaroven najutrapenejsia cast nasho zivota.
Ale pre boha ak si niekto do 25 rokov povie ze laska neexistuje tak to je len kus magora, ktory proste chcel mat vsetko hned a ono mu to cuduj sa svete nevyslo. Thats all
laska na cely zivot je teraz tak isto realna ako bola v dobax minulyx
zoznamovat sa cez net? hm kazdemu sa lahsie zoznamuje nejak inak, netvrdim, ze sa tak neda nast niekto normalny, ale tvrdim, ze tak najdes milion fakt nevhodnyx ludi, cize...
Keď je človek nenáročný... Ono je to totiž tak, že keď ide o najvzácnejšiu vec, tak nie vždy človek všetko pre ňu spraví. Ďalšia vec je zase to, že keď od niekoho veľa očakávame, oveľa ľahšie sklame. A keď sklame raz, tak je ďalšie sklamanie podvedome očakávané, takže sa ľahko nájde. A razom je z lásky na celý život len sklamávanie sa, a prizeranie sa tomu, ako ten druhý dáva prednosť sebe, pred vzťahom. Ja už v to neverím... Zároveň dúfam, že mi to niekto vyvráti.
Tak moc by som chcela verit, ze dvaja ludia su schopni milovat sa cely zivot, ale ludia okolo mna ma nechtiac presviedcaju o opaku... Nepoznam nikoho, kto by mohol povedat aj po desiatich rokoch, ze ma stastne manzelstvo a velmi lubi manzela/ku. Moja mama je rozvedena - musim povedat, ze chvala bohu. Teta -mamina sestra sice rozvedena nie je ale uz cca 3 alebo 4 roky ziju s manzelom oddelene. Dalsia maminina sestra rozvedena nie je ani s manzelom neziju oddelene, ale verim tomu, ze keby bola na tom financne tak, ze by dokazala uzivit deti, hned by od manzela usla ani sekundu nezavahajuc! Maminine kamaratky ani spominat nebudem radsej! Je to smutnee Vysnivala som si svoj buduci zivot, mam iste predstavy a plany a viem co chcem a aj co nechcem. Len sa niekedy bojim, ze vsetko bude inak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale láska "do konca života" určite existuje
a láska cez internet je možná.. dokonca som to už zažila.. nie konkrétne ja.. ale poznám ľudí čo sa spoznali cez net... vzali sa a majú krásne bábo.. (zaujímavé... ale splodené až po svadbe..) a snáď oni zažijú dokonalú lásku na celý život lebo im to prajeeeeeeeem.. zaslúžia si to..
čiže vyplíva z toho že láska cez internet je rovnako reálna ako láska na celý život..
Ved to je sucast nasho dospievania. Poucit sa z vlastnych chyb a ist dalej. Akokolvek inteligentne sa vieme tvarit , vzdy platilo plati a bude platit :
mlady clovek - sprosty clovek
Az skusenostami (ktore by sme bez sklamani nikdy nenadobudli) sa naucime poznat co to je skutocna laska a co vsetko obnasa. Zatial co niektori su vecne nepoucitelni a ini to vzdaju, par vyvolenych ju najde a poznam pomerne dost prikladov trebars aj moji prarodicia 50 rokov manzelstva , a tie city boli zjavne az do ich smrti.
Mlady clovek ma pravo uzivat si zivot tak ako najlepsie vie, ucit sa , zbierat skusenosti . Je to prirodzene a je to krasne, je to najkrajsia a zaroven najutrapenejsia cast nasho zivota.
Ale pre boha ak si niekto do 25 rokov povie ze laska neexistuje tak to je len kus magora, ktory proste chcel mat vsetko hned a ono mu to cuduj sa svete nevyslo. Thats all
zoznamovat sa cez net? hm kazdemu sa lahsie zoznamuje nejak inak, netvrdim, ze sa tak neda nast niekto normalny, ale tvrdim, ze tak najdes milion fakt nevhodnyx ludi, cize...
ja neviem ci existuje laska na cely zivot lebo som ho este cely neprezila ale verim ze to tak je
a zoznamovanie na nete je podla mna normálne nevidím na tom nič zlé, ked to dnešná doba ponúka, je to uplne normálne.....