@majuri nechce sa mi moc rozoberat, co je pre mna laska, ale isto nie je laska to, co som schopny "citit" voci mnohym dievcatam, ktore vidim prvykrat v zivote.
@majuri ak by si zažila takúto lásku na prvý pohľad, ale pri druhom stretnutí sa ten človek v nejakej situácii zachová ako debil a ty s ním nechceš mať nič spoločného, tak ako to nazveš? "bola to láska na prvý pohľad, cítila som ju štyri dni a teraz som sa odzamilovala"? neviem, ako môžem cítiť lásku (akúkoľvek) k niečomu/niekomu, čo/koho vôbec nepoznám a preto to zamietam. a nepotrebujem na to nejaké extra zložité definície lásky.
hovorí sa tomu láska na prvý pohľad, ale je to sympatia, alebo chcenie...láska príde potom každopádne verím, že keď sa na niekoho pozriem a je mi sympatický, môže vzniknúť silné puto...
nemyslim, ze laska na prvy pohlad existuje. To prvotne ocarenie spociva len vo zvysenej miere fyzickej pritazlivosti...a to potom je uz klasicky postup, aj ked so zvysenou sancou na uspech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Jeden z mojich najobľúbenejších citátov
hej je to pekné mám takú knižočku a tam bolo aj toto
» www.birdz.sk/webka/fleur1301...