@etelanair palacinky? tak dojdi zajtra alebo vo stvrtok rano budem sama urobim ti! co by to bolo za hanbu ze pazraveho muflona satanskeho by som nakrmila a teba ne!
@klaudiqaaa z cistoho egoistickeho dovodu.. neviem si predstavit, ze by moja priatelka umrela a ja by som zil.. takze radsej by som umrel ja a uz by som mal v pici, co by bolo potom
..podľa mňa je nezmysel za niekoho položiť život, aj keby to bol niekto koho by som milovala..tým, že by som zaň dala život by som mu ten jeho nijako nevrátila a som si istá, že by chcel aby som žila ďalej a rozdávala lásku a šťastie všetkým, ktorí si to zaslúžia. A keby sme naozaj patrili k sebe aj tak by sme sa ešte stretli. Možno v iných svetoch univerza a za iných podmienok, v inom priestore a čase..ale nakoniec určite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
V podstate neexistuje nikto, za koho by som dala svoj život, ale v budúcnosti, keď budem mať deti, tak jedine za ne potom.
@felia polozit za niekoho zivot znamena, ze ty obetujes svoj zivot, aby ten druhy mohol zit...