Ja už fakt neviem čo mam robiť .... viem som strašne mlada a vačšina ludi mi hovory že ani neviem čo je to laska... ale aspon svoje sluby dodržujem a viem čo je to navždy a nie každu chvíľu meniť partnerov .... to to je moj pribeh a hadam mi pomoz
wtf jaka telenovela
a vsak si zacni s tym kamoskynim teda vymente si frajerov a hotovo.. a ako pises ze bol najuzasnejsi a neviem co, no mne teda taky neprisiel, ked ste sa stale rozchadzali kvoli hlupostiam.. aj ked chyba moze byt aj v tebe :letim:
divná to "láska", keď sa najskôr rozídete preto, čo ti o ňom iný narozprávali, potom ho chceš zasa späť, lebo ti niekto iný narozprával, že je vlastne strašne fajn.....mno neviem, ale ako môžeš ľúbiť niekoho, na koho si nevieš ani len utvoriť vlastný názor???
vieš čo ti poradím, prestaň všetko tak strašne riešiť.....buď sama sebou, bav sa, aj s ním, keď ste kamaráti ako píšeš.....ak ťa bude chcieť, tak bude s tebou a uprace sa to aj samé medzi vami... ak nie, tak nie a budeš sa musieť vyrovnať s tým, že budete len kamaráti.
ja nechapem na zaklade coho si sa don zamilovala, ked si ta nevsima?...akoze preto, ze ti natrepal, ze ta miluje, ale nevie ti to dat najavo? ze fb vztah??...ach vy retardovana generacia....
Asi by som to nebrala tak vážne.Ak ste kamoši to je super! Môžete spolu komunikovať a ako píšeš nevážil si ťa jeho chyba! A tvoja kamoška na to raz príde že nieje "úžasny" chalan.A máš 17 a chlapci prídu i odídu, ak sa maju radi nechaj ich lebo budeš za zlú a zbytočne stratiš kamarátku. Skúsť si nájsť iného kamoša
Pane , boze ....ako vidím tak som na tom nebol najhoršie. Akože ty skutočne nevieš čo je Láska. Nieje to len cit(ktorý má v sebe každý) ale aj ostatné veci ako dôveryhodnosť,uprimnosť,vernosť,odovzdanosť...vsetko vramci normy. To by som sa mohol regnut na pokec a po tyzdni pisania si s nejakou babou by som mal "vztah" a pohadali by sme sa kazdy druhy den. Aj tak je to podľa mňa len výmysel
Boze muj, boze muj.
Vidiet, ze si nevies este vztah vazit, ako taky. A inac. Nemozes plnit sluby navzdy, a vonkoncom urcite nevies, co je to navzdy. Krucinal, nenahovarajte si furt, ze vas vztah vydrzi do konca zivota, ked si este decko.
A si sprosta. Zbytocne sa nam tu vyplakavas. Chod za nim a povedz jemu, co citis. Spytaj sa jeho, ci k tebe aspon nieco ciyi, a najma pri nom z toho nerob dramu. Vyplaces sa az ked budes sama.. Tym, ze nam ru budes pisat tieto slohy, tento problem nevyriesis.
rodicia by ti mali odpojit internet...vazne...vysvetlite mi niekto ze co je to fb VZTAH??? to pomyslenie ze ludia, ako si ty, maju byt nasa buducnost...idem radsej skocit pod vlak...
rada: navstiv taku milu pani, ktorej porozpravas o svojich problemoch a ona ti vypise take tabletky ktore uvolnia tvoj nervovy system...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tvoja kamarátka chodí s jeho bratom ale ľúbi tvojho ex a ty si akože v pohode hej? to kde žijem preboha -.-
a vsak si zacni s tym kamoskynim teda vymente si frajerov a hotovo.. a ako pises ze bol najuzasnejsi a neviem co, no mne teda taky neprisiel, ked ste sa stale rozchadzali kvoli hlupostiam.. aj ked chyba moze byt aj v tebe :letim:
vieš čo ti poradím, prestaň všetko tak strašne riešiť.....buď sama sebou, bav sa, aj s ním, keď ste kamaráti ako píšeš.....ak ťa bude chcieť, tak bude s tebou a uprace sa to aj samé medzi vami... ak nie, tak nie a budeš sa musieť vyrovnať s tým, že budete len kamaráti.
Vidiet, ze si nevies este vztah vazit, ako taky. A inac. Nemozes plnit sluby navzdy, a vonkoncom urcite nevies, co je to navzdy. Krucinal, nenahovarajte si furt, ze vas vztah vydrzi do konca zivota, ked si este decko.
A si sprosta. Zbytocne sa nam tu vyplakavas. Chod za nim a povedz jemu, co citis. Spytaj sa jeho, ci k tebe aspon nieco ciyi, a najma pri nom z toho nerob dramu. Vyplaces sa az ked budes sama.. Tym, ze nam ru budes pisat tieto slohy, tento problem nevyriesis.
rada: navstiv taku milu pani, ktorej porozpravas o svojich problemoch a ona ti vypise take tabletky ktore uvolnia tvoj nervovy system...