Tak rozmýšľam, že čo je to v podstate láska? obyčajné klišé, ja viem, ale mladí ľudia si myslia, že láska je sex, alebo oblizovanie sa za rohom domu tak, aby ma rodičia nevideli. Ale vážne. Ako viete, že to, čo prežívate s osobou XY je láska?
definicia lasky neexistuje. to treba citit, ale jedno je iste: ked to ucitis, tak budes vediet ci to je laska, alebo nie. laska nepozna pochybnosti, preto tam kde sa pochybuje, neje skutocna laska...
no, osobe ktoru lubis, preco nie slova lubim ta mi nemohol nikto nikdy zakazat hovorit. ja som lubil, len ona mi neverila. neviem preco, ale to bola jedina vec v com som si bol 100% isty.
a ked som to citil, tak som jej to povedal. dakedy aj 100x za minutu
ja mam s tym problem. nedokazem to povedat.jednoducho to neviem. a ked som s "nim" mam strasnu chut to (ja neviem aj) zakricat z iduceho vlaku. lubit som lubila, ale stale mam pocit, ze asi malo, alebo zle, ked mi vsetky vztahy skoncili...
seagull1: ja ani neviem.proste nemala som s tym problem, chalanovi (svojmu prvemu) som to povedala a vse bolo v pohode...ale potom...neviem, nieco sa zmenilo. teraz ked telefonujem s mamou, tak ona mi to povie a ja som schopna povedat iba "aj ja teba".a ked to odo mna ziada - pri nejakej tazkej diskusii, tak to jednoducho nedokazem povedat! svojej zivotodarkyni!
laska je to, ked niekomu nieco das a necakas nic na spat... ked niekomu vycaris usmev na tvari... to ked ti osoba velmi chyba, ked s nou nie si... zalezi ti na nej... snazis sa ju vzdy pocuvat a pomahat... ked kvoli tej osobe dokazes vsetko pretrpiet... ked jej vzdy dokazes odpustit... Tod asi moj pohlad .
Olizovanie za barakom alebo "ked ma lubis, tak mi das" asi prejav lasky nebude .
tomuto sa snazim verit aj ja...ale ked som sa uz popalila a nie raz...mam pocit, akoby som bola jedina lubiaca osoba na svete...a ostatni su iba vyuzivaci
aj ja som sa dost krat popalila...a ta skutocna laska prisla do mojho zivota ked som to najmenej cakala...nemusis to tak citit od zaciatku ze waaa milujem ta! ale ked toho cloveka spoznas mozno zistis ze proste bez neho nedokazes zit...
nejde o to, ci to vies povedat...to fakt ni je problem...ide o to, ci to ten druhy citi...to je laska...ked ten druhy vie bez akehokolvek naznaku..ked to citi...ked..ja neviem
A začala som to cítiť z jeho činov, dotykov, bozkov, všetkého...
A tie slová sme si povedali až keď sme si obaja boli istí. Keď ich povieš len tak z presvedčenia, nie zo skutočného citu, to s láskou nemá nič...
A to, že "keď ma ľúbiš, tak mi dáš" tak to ani nekomentujem. Môj priateľ čakal viac ako rok len aby sa so mnou vôbec stretol (láska cez internet) a o sexe ani nehovorím - nespomenul jediné slovko o tom, že to chce, kým som to nepovedala ja. Keby mi toto niekto povedal, tak naozaj by som mu poriadne vrazila...
tak toto je velice dobréé,,to by zaujímalo aj mňa,,že akko zistím že tá láska čo si myslím že prežívam je skutočná,,ale to sa asi nijak poradiť nedá,,skrátka musí sa to prežiť alebo zistiť,,hmm čo to tá láska je??,,,ked zväčša prináša len trápenie??
Keby naozaj lúbite,tak neriešite,proste toto je možno jediná vec v ktorej si može byt človek istý... Je jedno ako sa prejavuje,či ti niekto povie milujem ta 100krat za minutu alebo raz za tyžden,láska je citit zo skutkov,správania toho druheho a či lubiš ty citiš sam/a..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nevies preco
iba vies, ze je to nieco vynimocne
premoz sa
a ked som to citil, tak som jej to povedal. dakedy aj 100x za minutu
LUBIM TA mozem povedat aj svojmu psovi
11. Ocidokoran: no neviem... a co ti v tom brani? bojis sa niecoho?
ale napisat to problem nemam...
Amrafel:skusim, dakujem
Olizovanie za barakom alebo "ked ma lubis, tak mi das" asi prejav lasky nebude .
A začala som to cítiť z jeho činov, dotykov, bozkov, všetkého...
A tie slová sme si povedali až keď sme si obaja boli istí. Keď ich povieš len tak z presvedčenia, nie zo skutočného citu, to s láskou nemá nič...
A to, že "keď ma ľúbiš, tak mi dáš" tak to ani nekomentujem. Môj priateľ čakal viac ako rok len aby sa so mnou vôbec stretol (láska cez internet) a o sexe ani nehovorím - nespomenul jediné slovko o tom, že to chce, kým som to nepovedala ja. Keby mi toto niekto povedal, tak naozaj by som mu poriadne vrazila...