Mám otázku, pýtam sa na váš objektívny názor (čiže kľudne aj tí, čo to nezažili, nech hovoria), či si myslíte, že sa dá milovať dvoch ľudí naraz. Ďakujem.
@radoll jednoducho jeden to vždy vyhrá, že? ale čo ak sa rozhodneš pre toho druhého, no vieš, že ak by si toho druhého stretol, asi to nevydržíš a podvedieš? je to potom láska?
Tiež som mala už pocit,že potrebujem mať oboch,ale to nejde :/ .. s jedným to bola taká chémia proste wooow a druhý bol stelesnením dokonalosti čo sa povahy týka.. a nakoniec som nebola ani s jedným..
Podľa mňa sa to určite dá, len väčšina ľudí sa tomu radšej vyhne... z racionálnych dôvodov... Takýto stav podľa mňa vyvoláva veľké psychické nepohodlie, obzvlášť v spoločnostiach, ktoré neakceptujú bigamiu a teda nepriamo nútia danú osobu si vybrať jedného partnera... Takýto stav podľa mňa trvá len krátkodobo, pretože ak sa nestretáva daný muž/žena s tou prvou osobou, tak láska medzi nimi zakape a prvú osobu vytlačí druhá osoba...
Ale na druhej strane existujú nepochybne muži a možno aj ženy, ktorí nedokážu žiť v monogamnom vzťahu a preto si hľadajú milenky... Ale tam to väčšinou nie je o láske
myslim si, ze sa to da, len jedneho lubis viac a druheho menej, reps lubis dvoma roznymi druhmi lasky ale milovat sa podla mna dvoch naraz neda, lubit este hej.
Neda sa to. Ked si myslis ze milujes oboch nemas rada ani jedneho.
Laska znamena tuzbu byt jedinym pre toho druheho a aby on bol jediny pre mna.
Laska nie je len fyzicka pritazlivost, hormony...ani zamilovany osial. Je to proste pocit spravit vsetko pre toho druheho a akceptovat ho celeho...kazdu jeho nedokonalost. Ak niekto povie ze ta miluje ale nie je to dost na vztah alebo ze miluje 2 rozne osoby. To nie je laska...
Ide to, ale vždy je jeden vyššie ako ten druhý, a nenazývala by som to slovom "milovať", pretože milujeme vždy iba jedného človeka. Ale tak, že je človek pobláznený na dve strany, to samozrejme ide. Napokon jeden vyhrá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
To je taký doslovný mindfuck trošku potom.
A druhú lebo predstavovala všetko, čo som kedy od partnerky očakával.... povahovo
A ja som si vtedy uvedomil, že som proste nezrelý pako. Tak som začal riešiť vzťahy neskôr.
Milovať sa dá len jeden človek.
dotyčný musí byť narušený.
aspoň nie k obom rovnocennú lásku. vždy bude jeden "ten druhý".
Takže možné, ale emočne to ukočirovať asi veľmi ťažké.
takže áno, dá, ale zrejme nie rovnakým spôsobom.
Ale na druhej strane existujú nepochybne muži a možno aj ženy, ktorí nedokážu žiť v monogamnom vzťahu a preto si hľadajú milenky... Ale tam to väčšinou nie je o láske
Laska znamena tuzbu byt jedinym pre toho druheho a aby on bol jediny pre mna.
Laska nie je len fyzicka pritazlivost, hormony...ani zamilovany osial. Je to proste pocit spravit vsetko pre toho druheho a akceptovat ho celeho...kazdu jeho nedokonalost. Ak niekto povie ze ta miluje ale nie je to dost na vztah alebo ze miluje 2 rozne osoby. To nie je laska...
No neviem, možno budem tvrdiť časom niečo iné.
v oboch pripadoch ide o nezmysel...