ahojte..mozno mi nepomozete ale ja sa aspon "vyrozpravam"
..takze o co ide?? mam chalana ( teda do vcera som mala ) ..skoncilo sa to..boli sme spolu rok a pol..on ma 18 ja 17..bol to moj aj jeho najdlhsi vztah ..a preco to skoncilo?,
To ma mrzí moja ....myslím že tohto sa bojí každý mladý pár...pre chlapov je asi hrozivá predstava že by mali byť s jednou ženou celý život...spravil hlúposť...a dúfam že si ju uvedomí lebo si naozaj super baba a ak vám to klapalo a on ťa nechal len preto aby si užíval s inými tak by sa mal uvedomiť.....možno si nakoniec nič neužije lebo ťa miluje a nebude to dokázať spraviť aspoň v to skús veriť a držím palce nech sa to dá do poriadku
no obávam sa že s nami to bude podobné ale aj tak to nechcem ukončiť..možno to len zbytočne naťahujeme ale skúsiť to musíme aj tak výnimky sa nájdu vždy..ale väčšinou sú to nejaký zarytý kresťania......alebo možno šialený umelci..možno nejaký empatický chlap by mohol tomu rozumieť ... čo ja viem...je to ťažké s týmto svetom dnes
ved si uzivaj aj ty...nebud taka naivna ze ked si uzije s druhymi mu hned otvoris tvoju naruc ...ach boze baby obcas nemam na vas slov...ked sa zamilujete nic vam nepomoze
14. no neviem ja lasku moc nepoznam...ja mam 20 a este stale si chcem uzivat...nie som decko, ale prvu babu som mal az po strednej skole...tak hadam mi rozumiete
Milá Podkolienka, tak to musel byť naozaj úder, keď sa s tebou po roku a pol rozíde preto, že si chce užívať... ...my sme sa s mojim chalanom spolu kvôli takémuto problému rozišli po štvrť roku nášho chodenia...ale ako náhle sme sa rozišli, ja som si užívala, a on nedokázal zniesť, keď sme sa náhodou stretli a videl ma s niekym iným,,,po nejakých 2 týždňoch sme sa zas začali stretávať a postupom času sme sa dali dokopy,,,a sme spolu už skoro 2 roky,,,možno si aj on časom uvedomí akú chybu urobil...chalani v tomto veku tak zmýšľajú...môj názor je, že ak nájdeš toho pravého, tak vôbec nezáleží na tom, že budeš mať počas celého života iba 1 priateľa, hlavné je to, že ho ľúbiš a ak niekoho úprimne ľúbiš, stačí ti len a len on.....držím palce, a netráp sa...
Podkolienka - veď uvidíš ako sa všetko vykryštalizuje,,,,nemá moc zmysel nad tým polemizovať a trápiť sa....ak máte byť ešte niekedy spolu, tak vás osud určite spojí(ak na osud veríš) ...a ak by sa to stalo, tak potom uvidíš aké to bude..a sama sa budeš môcť rozhodnúť či s ním budeš alebo nie....drž sa...
bude..teda je to pre teba urcite tazkee..ja som zazila nieco podobnee..nie nadarmo sa hovori,ze chalani su 2 roky pozadu... nerob si z toho tazku hlavu,netrap saaa..vsetko prebolii..netreba s atrapit kvoli chalanom,najdes lepsieho co ti bude stat zato...
Urobila si dobre, kebyže môj priateľ príde s takýmto nápadom, že nechcem sa s tebou rozísť, budeme spolu aj naďalej, ale budem chodiť aj za inými.. ehm .. asi by to nerozchodil
.. ale skôr by som to bola ja kto by to nerozchodil
No moja...ja som mala chalana ktorý má 24, bola som s ním pol roka..podozieral am z nevery a nakoniec mi bol sám neverný...a rozišiel sa so mnou štýlom: Vieš čo čičinka, ja sa nechcem viazať..som ešte mladý, chcem si užívať..
Vôbec ho netrápilo ako sa trápim ja..proste odišiel a užíva si a rozpráva o mne samé zlé veci a zo seba robí anjelika..nikto mi nikdy neublížil viac ako on...tak ale žijem a je mi bez neho lepšie...treba si len uvedomiť, že je to hajzel ak ťa nechal preto, lebo si chcel užívať..(pozn, predtým som mala 2 a pol roka vzťah, takže viem ako bolí ked sa dvaja rozídu Držím palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ake nema tak ti nestoji za to aby si sa trapila
..aspon tebe nech to vide
..raz mi povedal kamarat ze je sebectvo drzat vo vztahu cloveka ktory ta nelubi,,a asik mal pravdu
,,vies Holyknight laska robi divy!!
ale možnože je to len terajší skrat...
držím palce
.. ale skôr by som to bola ja kto by to nerozchodil
Vôbec ho netrápilo ako sa trápim ja..proste odišiel a užíva si a rozpráva o mne samé zlé veci a zo seba robí anjelika..nikto mi nikdy neublížil viac ako on...tak ale žijem a je mi bez neho lepšie...treba si len uvedomiť, že je to hajzel ak ťa nechal preto, lebo si chcel užívať..(pozn, predtým som mala 2 a pol roka vzťah, takže viem ako bolí ked sa dvaja rozídu Držím palce...