sewas ľudia,, mam otazočku ,, neviem či sa to da ,, momentalne pišem s jednou čajkou na nete ,, pišeme si asi mesiac ,, a začina mi pisať že ma miluje atake mile veci ,, už som si aj overil pisal som jej s inych nickov a pisala pravdu ze je zalubena ako ž
No môže to byť čiastočná pravda, ale kým sa spolu nestretnete reálne, tak to nemá význam. Hlavne sa nedajte "do vzťahu".. totiž písať si môžete super, ale v reáli môžte byť celú dobu čo budete spolu ticho a tá "lása" rýchlo vyprchá a okrem toho človek nie vždy vyzerá presne ako na fotke a to niektorým jedincom prekáža
@martinko550 ale to je normálne, že ty kontroluješ z iných nickov či to myslí vážne? To je normálne tu o vás písať na verejnom fóre? To je normálne nazývať ženské čaja? ako to ma sere úplne najviac boha krista! Sa cítim jak keby bol ten človek dáky cigoš z najposlednejšej osady!
aj mne frajer po 2-3 tyzdnoch pisania zacal vyznavat lasku, tak sme sa stretli a sme spolu 6 rokov chod do toho, ale cim skor, nech sa zbytocne nezmotavate... mozno sa stretnete a tym to aj skonci....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@4 je to normalne, takisto ako je normalne ze ty jej budes pisat z inych nickov aby si zistil ci je zalubena..
inak, ak ma v hlave nieco viac ako ty, tak ta urcite podla tvojho stylu pisania spoznala
I ked sa vravi, ze laska nema pravidla ale toto sa mi zda prehnane zvlast v dnesnej dobe kedy "milujem ta" straca na vyzname.
ale nie. podľa mňa čajky newedia pisať.
@15
jeeejejeeee don´t stop the party