veľa krát som nad tým rozmýšľal a nikdy som neprišiel na odpoveď každopádne čím som starší tým ťažšie sa viem zamilovať ale to asi každý, nevadí v 40tke sa to zas otočí.
Asi nič čo by stálo za zmienku. Boli ľudia, ktorých som mala rada, s ktorými mi bolo dobre ale nebolo to zamilovanie v pravom slova zmysle. A tie detské pobláznenia nerátam. A to keď sa mi niekto fakt páčil nerátam.. Zamilovanie sa nekonalo
raz som sa zaľúbila, trvalo to asi tak rok cca... a teda neviem, či to bolo zaľúbenie sa, minimálne teda to boli najsilenjšie city aké sa vo mne prejavili
a asi som sa toho vlastne ešte úplne nezbavila a vždy na neho budem mať slabosť
Raz to bol moj prvy frajko, ktory nebol az tak moc frajko, ale mali sme sa velmi radi a preto mame teraz spolu supersky kamaratsky vztah. A trvalo to akože pol roka oficialne.
No a druhykrat to je moj terajsi frajerko frajersky a lubim ho az doteraz. A bude to uz zachvilu rok a pol.
ešte niekedy v puberte, to trvalo tak cez 5 rokov a potom druhý raz to už bolo kratšie, ale o to intenzívnejšie (hoci mi vyše 5 rokov nechcel dať pokoj
myslím, že už sa mi to nikdy nestane
Jeden ruský filozof, zabudol som jeho meno, miloval jedno dievča ale bol medzi nimi dosť veľký vekový rozdiel preto ho aj stále odmietala, on preto nemohol spávať, mal depresie, napísal (vraj) skvelú knihu o láske (nečítal som ju), chcel sa zabiť že ho nechce. Nakoniec sa do neho zaľúbila a boli spolu....týždeň...potom ušiel, prestalo ho baviť že ju nemôže dobíjať.
Takto spätne, neviem, čo rátať a čo nie... Jedna taká ozajstná láska je ja a môj muž, s ktorým sa zatiaľ ľúbime 3 rôčky, ale aj to sa ráta! pred ním som mala 2 chlapcov (oboch som mimochodom spomenula vo fóre pred týmto), s prvým to bol len dvojmesačný vzťah, ale pozostatky citov pretrvávajú tak nejak doteraz, už som s tým dávno ok a život ide ďalej, ale nebolo to proste ukončené, bolo to bez slova a bola to prvá láska no :/ a medzi mnou a tým druhým to trvalo možno pol roka a bol to už vtedy veľmi kamarátsky vzťah a fakt neviem, či ho rátať, alebo nie...
pridam k tomuto smutnemu pribehu ktory napisal sam zivot aj pokecovy bonus:
On - nenávidel,
Ona -milovala,
On - odchádzal,
Ona- zostavala,
On- úsmev na perách,
Ona- oči plné slz,
On - nikdy viac,
Ona - ešte raz ,
On- prestal nenavidiet,
Ona- milovat ,
On- sa chcel vratit ,
Ona- zomrela!!!
posli to vsetkym baaabaaaam....aby wedeli aky su chalani a co wedia spravit!!!
o laske je smutne hovorit len ako o partnerskych vztahoch. moja laska plynie nie len k ludom, ale aj k miestam, veciam, cinnostiam. k vesmiru. k zivotu. k svetlu a zaroven k temnote, lebo ved princip duality, ktory ovplyvnuje nase vnimanie "dvoch stran".
milujem uz 23 rokov s jednou prestávkou, kedy som sa pokusila zrusit sa. a potom este v tych chvilach, kedy neviem ani v sebe a ani nikde naokolo rozsvietit svetlo a prepadam sa do ciernej tmy.
ale co sa tyka partnerskeho vztahu, tiez som si myslela, ze som milovala skutocne niekolkych muzov. ale spatne ked sa pozriem, lubila som len jedneho a toho dodnes v kutiku srdca lubim, ale bohuzial, nase cesty sa rozisli, takze nema zmysel plakat nad rozliatym mliekom, ked v tomto mori ludi urcite plava taka dajaka podobna rybka ako ja a nase cesty sa pretnu, aby sme sa mohli od seba naucit hrozne vela novych veci.
z jedneho mi raz preplo a trvalo to dost dlho, no bola to skor vzajomna nenavist, ktora aj trva, ale ked sa stretneme triezvi vieme sa porozpravat je to super clovek, ale mam chut stale vyryvat ked ho vidim.
platonicky raz do jedného môjho kamaráta, to ma držalo asi 2-3r, potom sme sa však presťahovali a s malou dušičkou som sa teda po čase zmierila s tým, že z toho "asi" nič nebude...
no ku koncu jari minulého roku, som spoznala jedného úžasného človeka, začali sme spolu chodievať von, trávili jeden s druhým toľko času, koľko sa len dalo a neskôr sa dali dokopy ...odkedy som zaľúbená, to ťažko povedať, no trvá to dodnes^^
Ok, povedzme, že to bola láska, aj keď už ani sama neviem. Raz, 4 roky, z toho 2 opätovne a 2 neopätovane.
A inak mám medzidruhové platonické lásky a tie sú naj.
co je skutocne laska?
iba ked to dvaja myslia spolu vazne a idu do toho naplno
a také niečo som mala asi iba s 1 človekom, a aj to nebolo stále počas celého vzťahu.
2x
Raz nešťastne. Cca. 2 roky to trvalo a s tým človekom som sa vlastne videla iba 3x čo je fakt hrúza. Ale proste aj na ďialku som ho veľmi ľúbila naozaj.
A teraz som zaľúbená už 5 rokov veľmi šťastne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
1. krat moju byvalu cez asi 4-5 rokov
2. jednu moju dobru kamaratku - asi 2 roky
a asi som sa toho vlastne ešte úplne nezbavila a vždy na neho budem mať slabosť
No a druhykrat to je moj terajsi frajerko frajersky a lubim ho az doteraz. A bude to uz zachvilu rok a pol.
myslím, že už sa mi to nikdy nestane
Hmm... dva a pol?
pridam k tomuto smutnemu pribehu ktory napisal sam zivot aj pokecovy bonus:
On - nenávidel,
Ona -milovala,
On - odchádzal,
Ona- zostavala,
On- úsmev na perách,
Ona- oči plné slz,
On - nikdy viac,
Ona - ešte raz ,
On- prestal nenavidiet,
Ona- milovat ,
On- sa chcel vratit ,
Ona- zomrela!!!
posli to vsetkym baaabaaaam....aby wedeli aky su chalani a co wedia spravit!!!
prvy krat 1,5 roka cca, ale mozno aj dlhsie to bolo, co ja viem us
druhy krat je to teraz uz zachvilku 3/4 roka
2x cca 2roky
3x 2-3roky
4x zatial polrok, hádam už naposledy
2x - raz to trvalo 5 rokov a druhykrat skoro 4
milujem uz 23 rokov s jednou prestávkou, kedy som sa pokusila zrusit sa. a potom este v tych chvilach, kedy neviem ani v sebe a ani nikde naokolo rozsvietit svetlo a prepadam sa do ciernej tmy.
ale co sa tyka partnerskeho vztahu, tiez som si myslela, ze som milovala skutocne niekolkych muzov. ale spatne ked sa pozriem, lubila som len jedneho a toho dodnes v kutiku srdca lubim, ale bohuzial, nase cesty sa rozisli, takze nema zmysel plakat nad rozliatym mliekom, ked v tomto mori ludi urcite plava taka dajaka podobna rybka ako ja a nase cesty sa pretnu, aby sme sa mohli od seba naucit hrozne vela novych veci.
z jedneho mi raz preplo a trvalo to dost dlho, no bola to skor vzajomna nenavist, ktora aj trva, ale ked sa stretneme triezvi vieme sa porozpravat je to super clovek, ale mam chut stale vyryvat ked ho vidim.
vcera sme oslavovali 5a pol roka
to je mile .
no ku koncu jari minulého roku, som spoznala jedného úžasného človeka, začali sme spolu chodievať von, trávili jeden s druhým toľko času, koľko sa len dalo a neskôr sa dali dokopy ...odkedy som zaľúbená, to ťažko povedať, no trvá to dodnes^^
A inak mám medzidruhové platonické lásky a tie sú naj.
iba ked to dvaja myslia spolu vazne a idu do toho naplno
a také niečo som mala asi iba s 1 človekom, a aj to nebolo stále počas celého vzťahu.
Raz nešťastne. Cca. 2 roky to trvalo a s tým človekom som sa vlastne videla iba 3x čo je fakt hrúza. Ale proste aj na ďialku som ho veľmi ľúbila naozaj.
A teraz som zaľúbená už 5 rokov veľmi šťastne.
Lubila som 2X.