ahojte poznam sa s jednym chalanom .odmarcaspolu pisemem cez net a terza sme zacali chodit do tej istej skoly .on ma triedu vedla nasej.velmi mi pomohol ked som mala problemy a vedy som sa do nho zalubila on zacal stym ze ma ma rad ze ma lubi a taketo no
vies poviem ti tak.. chalan by mal asi prvy nieco riesit ked ta chce.. ak riesil tak musis dalej iniciativu vyvijat ty.. treba skusat.. a ked si tak dobre rozumiete tak preco nie?
Ahoj. No. Skúsiť to môžeš, ešte žiadnu babenu nezabilo, keď sa opýtala, či chalanisko má čas po škole alebo či sa nepôjde v piatok prejsť a podobne.. Že? My Ti neporadíme, do jeho srdca nedovidím, to musíš zistiť sama. Tak to skús, on možno tiež nevie, či ho ešte chceš, tak prajem veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
jasné že môže a aj podľa mňa je zaľúbený..keď si sa doňho zaľúbila preto aký je, tak vám to určite aj môže dlho vydržať..
držím palce